![]() |
|
| |||
| |||
| Hi, I downloaded CoD4 demo kuri 1.4GB ir gali žaisti kad OK, tada aš stengiuosi ir žaisti kitą žaidimą, kuris man buvo problemų su atsilieka prieš ir gana greitai VVG iš turiu 160GB kietąjį diską su 139gb nemokamas, todėl aš buvo tiesiog įdomu, kas sukėlė šį dramatišką kaitos renginiai Mano kompiuteris lol thank u anksto Dan |
|
| |||
| |||
| VVG yra ne apie kietajame diske, jos apie whats veikia jūsų kompiuteryje. Uždaryti jokių papildomų programų prieš bandant paleisti žaidimą. Arba, kad ar atnaujinti savo Direct X ar jūsų vaizdo plokštės tvarkyklės |
|
| |||
| |||
| Aš atlikau visa tai, bet jokio pagerėjimo Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Siunčiamos Specifikacijos būtų pusė padoraus bit of help. Be to, kas yra šio "kitas žaidimas" žaidi vardas? Nesakykite crysis ...
|
| |||
| |||
| Gamintojas: sistemos gamintojas Procesorius: Intel (R) Pentium (R) D CPU 2.80GHz (2 CPUs) Atmintis: 1024MB RAM Kietasis diskas: 160 GB Vaizdo plokštė: NVIDIA GeForce 7300 GS SE/7200 Monitor: Plug and Play Monitor Garso plokštė: Realtek HD Audio produkcija Speakers / Headphones: Keyboard: USB Root Hub Pelė: USB Root Hub Mouse Surface: Operacinė sistema: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254) Dan |
|
| |||
| |||
| tai ne Crysis tai yra kareivis priekio Dan |
|
| |||
| |||
| Rekomendacijos kareivis priekio Rekomenduojame: Pentium III 1,2 GHz procesorius, DirectX 9.0 "," dial-up Internet access, 512MB atminties RAM, 3D greitintuvas parama. [1] omenyje, kad turite visus reikalavimus Manau, jums turėtų būti gerai ... Aš tikrai nematau, bet klausimas, išskyrus gal kai kurias vaizdo parinkčių žaidimas yra per daug aparatūros ar kad kažkas yra pradėjimo, kad papildomos atminties ir procesoriaus galia reikalinga sklandžiai Gameplay |
|
| |||
| |||
| Labas, kažkas tikrai neteisinga turėjau po uždaryti Dave hibridas Aš sąžiningai negali išspręsti problemą ir aš bando šimtmečius dabar M8 Dan |
|
| |||
| |||
| Aš nuolat esu užšalimo ir atsilieka iš žaidimo |
|
| |||
| |||
| Ar galite patikrinti šiame žaidime vaizdo parametrai |