![]() |
|
| |||
| |||
| Hi, I lejupielādēt COD4 demo kas ir 1.4GB un var būt, ka ok, tad es mēģinātu spēlēt citu spēli kura man ir bijušas problēmas ar mazāk veic pirms un diezgan daudz instant lag out, man ir 160GB cietais disks ar 139gb bez tā es bija tikai jautājums, kas izraisīja šīs krasās pārmaiņas notikumu mana datora lol thank u iepriekš Dan |
|
| |||
| |||
| lag nav par cietā diska telpu, tās par whats darbojas jūsu datorā. Aizveriet visas papildu programmas, pirms mēģināt spēlēt spēli. Vai nu vai jaunināt jūsu tiešā X vai video kartes draiveri |
|
| |||
| |||
| Es esmu darījusi visu šo, bet nekādu uzlabojumu Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Posting specs būtu pusi pienācīgas mazliet palīdzēt. Arī to, kas sauc šo "citu spēli" tu spēlē? Nesaku Crysis ...
|
| |||
| |||
| Manufacturer: System ražotājs Procesors: Intel (R) Pentium (R) D CPU 2.80GHz (2 CPUs) Atmiņa: 1024MB RAM Hard Drive: 160 GB Video karte: NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS Monitor: Plug and Play Monitor Sound Card: Realtek HD Audio izeja Speakers / Headphones: Keyboard: USB Root Hub Mouse: USB Root Hub Mouse Virsma: Operating System: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2.254) Dan |
|
| |||
| |||
| tas nav Crysis tas ir kareivis priekšējais Dan |
|
| |||
| |||
| Ieteikumi karavīrs priekšā Iesakam: Pentium III 1.2 GHz CPU, DirectX 9.0, dial-up Internet access, 512MB RAM, un 3D akseleratoru atbalsts [1]. redzēt, kā jums ir visas tās prasības, es domāju, ka jums būs labi ... Es tiešām neredzu jebkuru jautājumu, izņemot varbūt dažus video iespējas spēle noteikti pārāk aparatūras intensīva vai kaut kas cits sākšanu, ka papildus atmiņu un CPU jaudu, kas vajadzīga, lai nodrošinātu labu spēlēšanas |
|
| |||
| |||
| hi, kaut kas noteikti ir nepareizi biju post aizver ar dave hibrīds es godīgi nevar noteikt problēmu un es esmu mēģinājis par vecumu tagad m8 Dan |
|
| |||
| |||
| Es vienmēr esmu iesaldēšana un atpaliek no spēles |
|
| |||
| |||
| Vai jūs pārbaudāt spēlē video uzstādījumus |