![]() |
|
| |||
| |||
| Hi, I pobrać demo COD4, który jest 1.4gb i może grać dobrze, a potem spróbować odtworzyć inną grę, która miałem tyle problemów z przed i bardzo instant lag obecnie mam 160 GB dysk twardy 139gb z wolnego, więc był po prostu zastanawiasz się, co spowodowało zmianę tego dramatycznego wydarzenia w moim komputerze lol thank u góry Dan |
|
| |||
| |||
| opóźnienie nie jest temat na dysku twardym jego temat whats uruchomione na komputerze. Zamknij żadnych dodatkowych programów przed przystąpieniem do gry. Albo, że albo uaktualnić DirectX lub sterowników karty graficznej |
|
| |||
| |||
| Mam zrobić wszystko to jednak nie poprawa Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Delegowanie specyfikacją byłoby pół godnej trochę pomóc. Również to, co jest nazwa tego "inne gry" masz gry? Nie mów Crysis ...
|
| |||
| |||
| Producent: System producenta Procesor: Intel (R) Pentium (R) D CPU 2.80GHz (2 CPUs) Pamięć: 1024MB RAM Dysk twardy: 160 GB Video Card: NVIDIA GeForce 7300 GS SE/7200 Monitor: Plug and Play Monitor Karta dźwiękowa: Realtek HD Audio output Głośniki / Słuchawki: Klawiatura: USB Root Hub Mysz: USB Root Hub Mouse Surface: System operacyjny: Windows XP Home Edition (5,1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254) Dan |
|
| |||
| |||
| nie jest to Crysis jest żołnierz przodu Dan |
|
| |||
| |||
| Rekomendacje dla żołnierza przodu Zalecana: Pentium III 1,2 GHz procesor, DirectX 9.0, dial-up internetowe, 512MB pamięci RAM, akcelerator 3D i wsparcie [1]. widząc jak masz wszystkie wymagania na tym myślę, że powinno być dobrze ... I naprawdę nie widzę żadnego problemu z wyjątkiem być może niektóre opcje wideo w grze ustawione zbyt intensywne sprzętu lub, że coś jeszcze jest podjęcie tej dodatkowej pamięci i mocy procesora niezbędne do sprawnego gameplay |
|
| |||
| |||
| hi, na pewno coś jest źle Miałem po zamknięty przez dave hybrydowe I szczerze nie może rozwiązać ten problem i mam od wieków próbuje teraz m8 Dan |
|
| |||
| |||
| I ciągle jestem zamrażanie i tyle z gry |
|
| |||
| |||
| Czy sprawdzić ustawienia w grze wideo |