![]() |
|
| |||
| |||
| Buna, am descarcat de COD4 demo care este 1.4gb şi că pot juca ok, atunci am să încercaţi şi să joace un alt joc pe care l-am avut probleme cu care rămâne în urmă, înainte de afară şi destul de mult instant lag afara, am o 160GB hard drive cu 139gb liber, aşa că am a fost doar întrebam ce a determinat această schimbare dramatică în evenimentele de pe computerul meu lol u multumesc anticipat Dan |
|
| |||
| |||
| lag nu este despre spaţiu pe hard disk, sa despre ce este rulează pe calculator. Închideţi orice programe suplimentare înainte de a încerca să joace jocul. Fie că vă actualizaţi sau direct X sau placa video drivere |
|
| |||
| |||
| Am făcut toate astea, dar nu şi de îmbunătăţire Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Posting specs ar fi o jumătate de decente pic de ajutor. De asemenea, ceea ce este cunoscut sub numele de acest "alt joc" pe care îl joacă? Nu spun Crysis ...
|
| |||
| |||
| Producator: Sistemul de fabricant Procesor: Intel (R) Pentium (R) D CPU 2.80GHz (2 procesoare) Memorie: 1024MB RAM Hard-disk: 160 GB Video Card: NVIDIA GeForce 7300 GS SE/7200 Monitor: Plug and Play Monitor Placă de sunet: Realtek HD Audio output Boxe / Casti: Tastatura: USB Root Hub Mouse: USB Root Hub Mouse Surface: Sistem de operare: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254) Dan |
|
| |||
| |||
| nu este Crysis este soldat fata Dan |
|
| |||
| |||
| Recomandări pentru soldat fata Recomandat: Pentium III 1.2 GHz CPU, DirectX 9.0, dial-up de acces la Internet, 512MB memorie RAM, accelerare 3D şi suport. [1] după cum aţi văzut toate cerinţele pentru asta cred ca ar trebui sa fie bine ... Eu chiar nu văd nici o problemă cu excepţia Poate unele opţiuni video din joc da prea hardware intensiv sau că ceva este iniţierea că extra memorie şi CPU putere este necesar pentru buna gameplay |
|
| |||
| |||
| hi, ceva este in neregula cu siguranta am avut un post închis de către Dave hibrid Sincer, nu poate rezolva problema şi am încercat pentru vârstele acum M8 Dan |
|
| |||
| |||
| Eu mereu am îngheţare şi să rămână în afară din joc |
|
| |||
| |||
| Te-ai uitat de la joc video setările |
![]() |
|
| Marcaje |