![]() |
|
| |||
| |||
| Ahoj, mám stažený CoD4 demo, ktoré je 1.4GB a hrať to v poriadku, potom som sa pokúsila hrať inú hru, ktorú som mal problémy s pokrivkáva pred a prakticky okamžitý lag von, mám 160gigabajt pevný disk s 139gigabajt zdarma, tak jsem bol len zaujímalo, čo spôsobilo túto dramatickú zmenu v udalostí na mojom počítači lol děkuji a vopred Dan |
|
| |||
| |||
| Meškanie nie je o pevnom disku, jeho o čo beží na vašom počítači. Zatvorte akékoľvek ďalšie programy, ako začnete hrať hru. Buď to, že ani upgrade vašej priamej X alebo grafické karty vodiča |
|
| |||
| |||
| Mám urobiť všetky, ale žiadne zlepšenie Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vysielanie špecifikácie bude pol-dôstojnej trochu pomoct. Tiež to, čo je v názve tejto "iné hry" si hrát? Neříkej Crysis ...
|
| |||
| |||
| Výrobca: Zostava výrobcu Procesor: Intel (R) Pentium (R) D CPU 2.80GHz (2 CPU) Pamäť: RAM 1024megabajt Pevný disk: 160 GB Grafická karta: NVIDIA GeForce 7300 GS SE/7200 Monitor: Plug and Play Monitor Zvuková karta: Realtek HD Audio výstup Reproduktory / Slúchadlá: Klávesnice: USB Root Hub Myš: USB Root Hub Myš Plocha: Operačný systém: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254) Dan |
|
| |||
| |||
| nie je Crysis je vojak predné Dan |
|
| |||
| |||
| Odporúčanie pre vojaka predné Odporúčaná: Pentium III 1,2 GHz CPU, DirectX 9.0, dial-up pripojenie k internetu, 512mb pamäť RAM, a 3D akcelerátor pomoci [1]. vidieť, ako ste všetky požiadavky na to myslím, že by ste mali v poriadku ... Naozaj nie je vidieť žiadny problém, okrem snáď nejaké video voľby v hre príliš intenzívne hardware, alebo že niečo iné je, že s nástupom do vonkajšej pamäte a CPU výkonu potrebného pre hladké hry |
|
| |||
| |||
| ahoj, niečo je určite zle som post uzatvorený dave hybridné úprimne nemožno opraviť problém a ja som sa pokúšala o veku teraz M8 Dan |
|
| |||
| |||
| I am mrazu a stále zaostávajú z hry |
|
| |||
| |||
| Mali by ste skontrolovať v nastavení hry video |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Gateway naběhnout problém - č TPM alebo TPM má problém | rajank | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 17. júna 2009 22:35 |
| Je to ISP alebo router problém (možno aj modem problém?) | amyreaney | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 10. jún 2009 17:24 |
| Thread Tools | |
| |