![]() |
|
| |||
| |||
| Здраво, ја скинути ЦОД4 демо који је 1.4гб може играти и то у реду, онда ћу пробати и играти још једну игру која сам имао проблема са оклевања пред и згодан велик део тренутних лаг оут, имам 160ГБ хард диск са 139гб па сам слободан управо се питате шта је узроковало овај драматичне промене у збивањима на мој рачунар лол хвала у унапред Дан |
|
| |||
| |||
| лаг није о хард диск простор, што је о својој приказују на вашем рачунару. Затвори додатне програме пре него што покушате играти игру. Или то или надоградите свој директни Кс или свој видео картице возача |
|
| |||
| |||
| Учинио сам све то, али не и побољшање Дан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Постања наочари би се пола пристојне мало помоћи. Исто тако што је назив ове "остале игре" коју играте? Не реци црысис ...
|
| |||
| |||
| Произвођач: Систем произвођачу Процессор: Интел (Р) Пентиум (Р) Д ЦПУ 2.80ГХз (2 ЦПУ) Меморы: 1024МБ РАМ Хард Дриве: 160 ГБ Видео Цард: НВИДИА ГеФорце 7300 ГС СЕ/7200 Монитор: Плуг анд Плаы Монитор Соунд Цард: Реалтек ХД Аудио оутпут Звучници / слушалице: Кеыбоард: УСБ Роот хуб Моусе: УСБ Роот хуб Моусе Сурфаце: Оперативни систем: Уиндоус КСП Хоме Едитион (5.1, Буилд 2600) Сервице Пацк 2 (2600.кспсп_сп2_гдр.070227-2254) Дан |
|
| |||
| |||
| то није црысис је војник испред Дан |
|
| |||
| |||
| Препоруке за војничке испред Препоручена: Пентиум ИИИ ЦПУ 1,2 ГХз, ДирецтКс 9,0, диал-уп приступ Интернету, 512МБ РАМ меморије и 3Д Аццелератор подршку. [1] видим како сте сви предуслови за то мислим да би требало да буде у реду ... ЈА стварно донт 'видјети било који проблем, осим можда неки видео опцијама у игри, поставите превише интензиван хардвера или да нешто друго што је узимање горе екстра меморије и ЦПУ снаге потребне за глатке гамеплаы |
|
| |||
| |||
| бок, нешто је дефинитивно криво сам завршила пост бы Даве хибридни Ја искрено не могу решити проблем и сам био тежак за узрасте сада м8 Дан |
|
| |||
| |||
| Ја сам стално замрзава оклевања и ван игре |
|
| |||
| |||
| Јесте ли проверили у игри видео подешавања |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Гатеуаы боот уп проблем - Не ТПМ ТПМ или има проблема | рајанк | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 0 | 17. јуна 2009 22:35 |
| Да ли је то ИСП или рутери проблем (можда чак и модем проблем?) | амыреанеы | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 10. јуна 2009 17:24 |
| Тхреад Тоолс | |
| |