![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, ben 1.4gb olup, sonra çalışın ve hemen hemen anında dışarı gecikme önce kalmış sorunları da olduğu başka bir oyun bu iyi oynayabilir COD4 demomuzu indirilen, çok 139gb ücretsiz bir 160gb sabit disk olduğundan sadece ne benim bilgisayar lol etkinlikleri bu dramatik değişim neden oldu merak ediyorum peşin U teşekkür Dan |
|
| |||
| |||
| Whats bilgisayarınızda çalışan ve ilgili gecikme konusunda zorluk yoktur disk alanı. Oyunu oynamaya başlamadan önce kapatın fazladan programlar. Ya da sizin doğrudan X veya ekran kartı sürücüleri yükseltme |
|
| |||
| |||
| Bütün bu ancak yaptıkları hiçbir gelişme Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gönderme özellikleri yarım yardım biraz iyi olur. Ayrıca ne oynarken, bu "başka oyun" adı nedir? Söylüyor musunuz Crysis ...
|
| |||
| |||
| Üretici: Sistem üreticisi İşlemci: Intel (R) Pentium (R) D CPU 2.80GHz (2 CPUs) Bellek: 1024MB RAM Sabit Disk: 160 GB Video Kartı: NVIDIA GeForce 7300 GS SE/7200 Monitör: Tak ve Kullan Monitör Ses Kartı: Realtek HD Audio çıkışı Konuşmacılar / Kulaklıklar: Klavye: USB Kök Hub Fare: USB Kök Hub Fare Yüzey: İşletim sistemi: Windows XP Home Edition (5.1, Yapı 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254) Dan |
|
| |||
| |||
| öyle değil mi asker ön ise Crysis Dan |
|
| |||
| |||
| Asker Ön Öneriler Tavsiye edilen: Pentium III 1,2 GHz işlemci, DirectX 9.0, çevirmeli İnternet bağlantısı, 512MB RAM bellek ve 3D hızlandırıcı sağlayın. [1] olarak bunun için sana güzel olmalı bütün şartları var görmeye ... Gerçekten oyunda belki bazı video seçenekleri dışında çok donanım veya başka yoğun ayarlamak düzgün Oyun için fazladan bellek ve CPU gücü gerekli yukarı çekerken herhangi bir sorun görmüyorum |
|
| |||
| |||
| merhaba kesinlikle bir yazı ben gerçekten bu sorunu çözmek değildir ve yaş için şimdi M8 çalışıyor olması Dave melez tarafından kapatılmış vardı yanlış bir şey olduğunu Dan |
|
| |||
| |||
| Sürekli donma ve oyun dışı kalmış |
|
| |||
| |||
| Kontrol mü oyun Video ayarlarında |