![]() |
|
| |||
| |||
| Привіт, я скачав демо COD4 яких 1,4 ГБ і може зіграти це нормально, то я намагаюся і грати в іншу гру, яка в мене були проблеми з запізнілих до і майже миттєво відставання, я є 160-Гбайт жорсткий диск із 139gb вільний тому я Було просто цікаво, чим викликана ця драматичного повороту подій на моєму комп'ютері LOL Дякую заздалегідь U Dan |
|
| |||
| |||
| відставанням йде не про свій диск, його Whats про запущених на комп'ютері. Закрити будь-яких додаткових програм, перш ніж намагатися грати в цю гру. Або це, або оновити Direct X або драйверів відеокарти |
|
| |||
| |||
| Я зробив усе це, але ніякого поліпшення Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Posting специфікації б половину гідною трохи допомогти. Крім того, що ім'я цього "інші ігри" ви граєте? Не кажіть Crysis ...
|
| |||
| |||
| Виробник: Виробник системи Процесор: Intel (R) Pentium (R) CPU 2.80GHz (2 процесора) Пам'ять: 1024MB RAM Жорсткий диск: 160 Гб Відеоадаптер: NVIDIA GeForce 7300 GS SE/7200 Монітор: Модуль підключення монітора Звукова карта: Realtek HD Audio вихідний Колонки / Навушники: Клавіатура: Кореневий USB концентратор Миша: Кореневий USB концентратор Миша площа: Операційна система: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) з пакетом оновлень 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254) Dan |
|
| |||
| |||
| це не Crysis це солдата переднього Dan |
|
| |||
| |||
| Рекомендації для солдата переднього Рекомендуємо: Pentium III 1,2 ГГц, DirectX 9.0, комутований доступ в Інтернет, 512 Мб пам'яті ОЗУ і 3D прискорювач підтримку [1]. бачачи, як ви всі вимоги відносно, я думаю, все буде нормально ... Я дійсно не бачу жодного питання, за винятком, можливо, деякі параметри відео в грі дуже інтенсивного апаратного або щось інше береться за що додатковий процесор і пам'ять необхідні для плавного геймплей |
|
| |||
| |||
| привіт, щось напевне не так у мене була посада закриті Dave гібридних я чесно не можемо вирішити цю проблему, і я намагався століть тепер M8 Dan |
|
| |||
| |||
| Я постійно AM заморожування і відстають з гри |
|
| |||
| |||
| Перевірили ви в настройках ігри відео |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Шлюз завантаження проблема - не TPM або TPM має проблема | rajank | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 0 | 17 червня 2009 22:35 |
| Чи є це інтернет-провайдера або маршрутизатора завдання (можливо, навіть модем проблема?) | amyreaney | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 10 червня 2009 17:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |