![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам инсталиран призива на митото 5 ... играта започва наред .. но когато изберете кампанията, и да започнете да го нищо не се случи .... на екрана се запази, тъй като той е искал нищо не е избран ... Използвам Core2 Quad, с 512MB NVIDIA GeForce 8400 и XP bit64 Призива на митото 4 завтече като чар .. Моля, ръководството ме какво да правя .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Първи неща, на първо място, опитате някоя инсталирате ремонт ако е налична.
Отидете на Start> Контролен панел> Add / Remove Programs> Намери го в списъка, кликнете промяна / Remove и изберете ремонт, ако е налична. Ако не е, или сте прави това и му все още не работи, преминете към втората опция. Вместо да изберат Ремонт, този път избират Деинсталиране и след това имат около корена да провери не можете да намерите всички останали файлове навсякъде. След това поставете диска отново и преинсталиране. Ако все още не се върне късмета и себе си или някой друг ще препоръча нещо. Моята система: FordyPC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HI M8, че didn't работа, опитайте да инсталирате най-новите драйвери за вашата gpu, които можете да намерите тук
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| И ако този doesn't работата (а ти все още са дори проверка на тази тема LOL) опитайте изтегляне и инсталиране на пачове за играта, които са излезли ........... |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Покана на митото 5 Задача | imgachu | PC & конзолата Gaming | 1 | 8 юни 2009 17:36 |
| Laggy Повикване на митото 5 | hitman0042 | PC & конзолата Gaming | 3 | 8 Декември 2008 09:43 |
| Призива на митото 4 | джунглата-bhoy | PC & конзолата Gaming | 6 | 29 Дек 2007 17:35 |
| Преки Х за призива на митото 2 | pidge | PC & конзолата Gaming | 5 | 7 октомври 2007 14:03 |
| Покана от Duty 2 | swordude | PC & конзолата Gaming | 2 | 21 Окт 2006 10:12 |
| Нишка Инструменти | |
| |