![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nainstaloval jsem Call of Duty 5 ... Hra začíná pokutu .. ale když jsem vyberte kampaň a začít ji nic nestane .... obrazovky zůstávají jako je to, jako by se nic byl vybrán ... Používám Core2 Quad s 512mb nVidia GeForce 8400 a XP bit64 Call of Duty 4 běžel jako amulet .. Prosím průvodce mi, co mám dělat .... |
|
| |||
| |||
| První věcí, první, zkuste instalaci oprav, pokud jsou k dispozici. Přejděte na Start> Ovládací panely> Přidat nebo odebrat programy> Najdete ji v seznamu, klepněte na tlačítko Změnit nebo odebrat a zvolte opravu, je-li k dispozici. Pokud ne, nebo jste to učinil a jeho stále ještě nefunguje, pokračujte na druhou možnost. Namísto výběru Opravit tuto chvíli zvolit Odinstalovat a potom mít root kolem kontrolovat nemůžete najít jakoukoli zbyly soubory kdekoliv. Potom vložte disk znovu a znovu nainstalovat. Pokud ještě žádný štěstí přišel zpátky a já nebo někdo jiný bude doporučovat něco. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HI M8, že didnt práce zkuste instalaci nejnovější ovladače grafických čipů, které můžete najít tady
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| A pokud to doesnt 'práce (a ty jsou stále ještě kontrolu tohoto vlákno lol) zkuste stáhnout a instalovat záplaty pro hru, které mají vyjít ........... |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Call of Duty 5 Problem | imgachu | PC a herní konzole | 1 | 8 června 2009 17:36 |
| Laggy Call of Duty 5 | hitman0042 | PC a herní konzole | 3 | 8. prosince 2008 09:43 |
| Call of Duty 4 | džungle-bhoy | PC a herní konzole | 6 | 29. prosince 2007 17:35 |
| Direct X pro Call of Duty 2 | pidge | PC a herní konzole | 5 | 7. října 2007 14:03 |
| Call of Duty 2 | swordude | PC a herní konzole | 2 | 21. října 2006 10:12 |
| Thread Nástroje | |
| |