![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω εγκαταστήσει Call of Duty 5 ... το παιχνίδι αρχίζει ωραία .. αλλά όταν επιλέξετε την καμπάνια και να αρχίσει αυτό δεν συμβαίνει τίποτα .... η οθόνη παραμείνει ως έχει όπως και τίποτα δεν επιλέχθηκε ... Χρησιμοποιώ ένα Core2 Quad με 512MB NVIDIA GeForce 8400 και Xp bit64 Call of Duty 4 λειτούργησε σαν μια γοητεία .. Παρακαλούμε οδηγός μου για το τι πρέπει να κάνουμε .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πρώτα πράγματα πρώτα, δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ένα επισκευή εάν υπάρχουν.
Πηγαίνετε στο Έναρξη> Πίνακας Ελέγχου> Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων> Εύρεση στη λίστα, κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή / Κατάργηση και επιλέξτε επισκευής, εάν είναι διαθέσιμες. Εάν δεν είναι, ή που έχετε κάνει και αυτό το ακόμα δεν λειτουργεί, για να προχωρήσει η δεύτερη επιλογή. Αντί για την επιλογή επισκευής, αυτή τη φορά επιλέγουν Uninstall και, στη συνέχεια, να έχει για να ελέγξετε τη ρίζα κοντά που δεν μπορείτε να βρείτε κάθε αριστερά στα αρχεία οπουδήποτε. Στη συνέχεια τοποθετήστε ξανά το δίσκο και επανεγκατάσταση. Αν ακόμα δεν τύχη να επιστρέψω και εγώ ο ίδιος ή κάποιος άλλος θα συστήσει κάτι. Το σύστημά μου: FordyPC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HI M8 ότι didn't εργασία δοκιμάστε την εγκατάσταση των τελευταίων προγραμμάτων οδήγησης για την gpu που μπορείτε να βρείτε εδώ
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| Και αν αυτό doesn't έργο (και εξακολουθούν να είναι ακόμη και τον έλεγχο αυτό το νήμα lol) δοκιμάσετε τη λήψη και την εγκατάσταση των ενημερωμένων εκδόσεων κώδικα για το παιχνίδι που έχουν βγει ........... |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Call of Duty 5 Πρόβλημα | imgachu | PC & Console Gaming | 1 | 8 Ιουν 2009 17:36 |
| Laggy Call of Duty 5 | hitman0042 | PC & Console Gaming | 3 | 8 Δεκ. 2008 09:43 |
| Call of Duty 4 | ζούγκλα-bhoy | PC & Console Gaming | 6 | 29 Δεκ. 2007 17:35 |
| Άμεση x για το Call of Duty 2 | pidge | PC & Console Gaming | 5 | 7 Οκτ 2007 14:03 |
| Call of Duty 2 | swordude | PC & Console Gaming | 2 | 21 Οκτ 2006 10:12 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |