![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam instaliran poziv duty 5 ... igre počinje u redu .. ali kada sam odaberite kampanje i počnite ga ništa se ne događa .... zaslon ostati, jer je kao što je odabrana ništa ... I koristite Core2 Quad sa 512MB nvidia 8400 GeForce i Xp bit64 Call of duty 4 ran poput milina .. Molimo, vodič me na što da radimo .... |
|
| |||
| |||
| Prvo stvari prvi, pokušajte instalirati jedan popravak ako je dostupna. Idite na Start> Control Panel> Add / Remove Programs> pronaći na popisu, kliknite promijeniti / ukloniti, a zatim odaberite Popravci, ako je dostupna. Ako ne, ili da ste to učinio i njegova još uvijek ne radi, prijeđite na drugu mogućnost. Umjesto odabira Popravak, ovaj put odabrati Uninstall, a zatim imaju korijen oko provjeriti da ne možete naći bilo koju preostao datoteka bilo gdje. Zatim ubacite disk i reinstalirati. Ako i dalje nema srece vratiti se i ja osobno ili netko drugi će preporučiti nešto. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HI m8 da to nije funkcionirati pokušajte instalirati najnovije drivere za svoju GPU koje možete naći ovdje
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| A ako taj se 'posao (a vi se još uvijek, čak Označavanjem ovog thread lol) pokušajte preuzeti i instalirati patcheve za igru koji su izišli ........... |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Call Of Duty 5 Problem | imgachu | PC & konzole Igre | 1 | 8. lipnja 2009 17:36 |
| Laggy Call of Duty 5 | hitman0042 | PC & konzole Igre | 3 | 8. prosinac 2008 09:43 |
| Call of duty 4 | džungla-bhoy | PC & konzole Igre | 6 | 29. prosinac 2007 17:35 |
| Direct X za poziv dužnosti 2 | pidge | PC & konzole Igre | 5 | 7. listopad 2007 14:03 |
| Call of Duty 2 | swordude | PC & konzole Igre | 2 | 21. listopad 2006 10:12 |
| Thread Tools | |
| |