![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van telepítve a Call of Duty 5 ... A játék elindul szép .. de mikor én válassza ki azt a kampányt, és meg kell kezdeni, hogy semmi sem történik .... a képernyőn marad, mert olyan, mintha semmi nem választották ... Használhatom a Core2 Quad egy 512MB nVidia GeForce 8400 és Xp bit64 Call of Duty 4 futott, mint egy igézet .. Please guide nekem, mit tegyek .... |
|
| |||
| |||
| Először is, próbálja telepíteni a javítást, ha elérhető. Menjen a Start> Vezérlőpult> Programok hozzáadása / eltávolítása> Keresd meg a listában, kattintson a Módosítás / eltávolítás és válasszuk Javítás, ha rendelkezésre állnak. Ha nem, vagy te tetted ezt, és még mindig nem működik, próbálkozzon a második lehetőséget. Ahelyett választotta Javítás, ezúttal választani Eltávolítás, majd a gyökér körül, hogy ellenőrizze, nem találja a megmaradt fájlokat bárhol. Ezután helyezze be a lemezt, újra és újra. Ha még nem szerencse jön vissza, és én magam, vagy valaki más fogja ajánlani valamit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HI m8 hogy didnt dolgozik próbálja telepíti a legújabb meghajtókat a GPU, amely megtalálható itt
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| És ha ez nem 'munka (és akkor még mindig ez a téma még ellenőrzési lol) próbálja letölteni és telepíteni a patch-a játék, hogy ki ........... |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Call of Duty 5 A | imgachu | PC és konzol játékok | 1 | 8. június 2009 17:36 |
| Laggy Call of Duty 5 | hitman0042 | PC és konzol játékok | 3 | 8. december 2008 09:43 |
| Call of Duty 4 | dzsungel-bhoy | PC és konzol játékok | 6 | 29. december 2007 17:35 |
| Direct X Call of Duty 2 | pidge | PC és konzol játékok | 5 | 7. október 2007 14:03 |
| Call of Duty 2 | swordude | PC és konzol játékok | 2 | 21. október 2006 10:12 |
| Téma eszközök | |
| |