![]() |
|
| |||
| |||
| אני התקנתי את חובת קריאה של 5 ... המשחק מתחיל בסדר .. אבל כשאני בוחר להפעיל את מסע הפרסום ואת זה שום דבר לא קורה .... המסך נשארו כפי שהוא היה נבחר כמו כלום ... אני משתמש Core2 Quad עם 512MB Nvidia 8400 GeForce ו XP bit64 חובתה של הסב 4 רץ כמו קסם .. בבקשה להנחות אותי מה לעשות .... |
|
| |||
| |||
| ראשית דברים הראשון, נסה להתקין את התיקון של אם זמין. עבור אל התחל> לוח הבקרה> הוספה / הסרה של תוכניות> למצוא אותו ברשימה, לחץ על שנה / הסר ובחר התיקון, אם הוא זמין. אם לא, או שעשית את זה ואת עדיין לא עובדת, לשלב את האפשרות השנייה. במקום בחירה של תיקון, זה הזמן לבחור להסיר ולאחר מכן יש לבדוק סביב הבסיס לא ניתן למצוא בכל מקום קבצים עודף. לאחר מכן, הכנס שוב את הדיסק ולהתקין מחדש. אם עדיין לא תחזור מזל ואני או מישהו אחר יהיה להמליץ על משהו. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HI m8 זה כי didn't העבודה לנסות להתקין את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר עבור gpu בו אתה יכול למצוא כאן
|
| |||
| |||
| וגם אם זה doesn't העבודה (ואתה עדיין בודקים גם את פתיל LOL) נסה להוריד את התיקונים והתקנה של המשחק כי יש לצאת ........... |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Call Of Duty 5 בעיה | imgachu | PC & קונסולת משחקים | 1 | 8 יוני 2009 17:36 |
| הסב Laggy החובה של 5 | hitman0042 | PC & קונסולת משחקים | 3 | 8 דצמבר 2008 09:43 |
| חובתה של הסב 4 | ג 'ונגל-bhoy | PC & קונסולת משחקים | 6 | 29 דצמבר 2007 17:35 |
| ישיר X עבור שיחה של 2 חובה | pidge | PC & קונסולת משחקים | 5 | 7 אוקטובר 2007 14:03 |
| Call of Duty 2 | swordude | PC & קונסולת משחקים | 2 | 21st אוקטובר 2006 10:12 |
| שרשרת כלים | |
| |