mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Problema su Call of Duty 5

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 4, 2009, 00:54
Narys

Turiu įrengtas Call of Duty 5 ...

Žaidimas prasideda gerai .. bet kai aš pasirinkite reklamos kampaniją ir pradėti ją nieko neįvyksta ....
ekranas lieka tai lyg nieko buvo pasirinktas ...

Aš naudoju Core2 Quad su 512MB NVIDIA GeForce 8.400 ir XP bit64

Call of Duty 4 bėgo kaip žavesio ..

Prašome vadovas domėjosi, ką daryti ....
Old Liepa 4, 2009, 03:00
Donorų grupės

Pirmasis dalykus, bandykite įdiegti remontas jei tokia yra.

Eikite į Start> Control Panel> Add / Remove Programs> Rasti jį sąraše, spustelėkite Pridėti / šalinti, pasirinkite Repair, jei ji turima. Jei ne, ar jūs tai padarysite ir jos vis dar neveikia, pereikite prie antrąjį variantą.

Užuot pasirinkus remontas, šiuo metu pasirinkti Šalinti, o tada jau knaisioti patikrinti nerandate bet liko failus vietoje.

Įdėkite diską ir vėl iš naujo.

Jei dar nėra laimės grįžti ir pats arba kas nors kitas patars ką nors.
Old Liepa 7, 2009, 04:56
Donorų grupės

HI M8 tai, kad didnt darbo pabandyti įdiegti naujausias tvarkykles, skirtas jūsų GPU kuriuos galite rasti čia

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old Liepa 9, 2009, 13:38
Donorų grupės

Ir jei tos doesnt darbe (ir jūs vis dar tikrinti šioje temoje lol) pabandyti atsisiųsti ir įdiegti į žaidimą, kad turi išeiti ........... pleistrai
Old Liepa 12, 2009, 18:32
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Pirmasis dalykus, bandykite įdiegti remontas jei tokia yra.

Eikite į Start> Control Panel> Add / Remove Programs> Rasti jį sąraše, spustelėkite Pridėti / šalinti, pasirinkite Repair, jei ji turima. Jei ne, ar jūs tai padarysite ir jos vis dar neveikia, pereikite prie antrąjį variantą.

Užuot pasirinkus remontas, šiuo metu pasirinkti Šalinti, o tada jau knaisioti patikrinti nerandate bet liko failus vietoje.

Įdėkite diską ir vėl iš naujo.

Jei dar nėra laimės grįžti ir pats arba kas nors kitas patars ką nors.
Aš beveik tą pačią problemą, bet kaip ir pirmiau nustatytas mano problema vienas metodas.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.