![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu įrengtas Call of Duty 5 ... Žaidimas prasideda gerai .. bet kai aš pasirinkite reklamos kampaniją ir pradėti ją nieko neįvyksta .... ekranas lieka tai lyg nieko buvo pasirinktas ... Aš naudoju Core2 Quad su 512MB NVIDIA GeForce 8.400 ir XP bit64 Call of Duty 4 bėgo kaip žavesio .. Prašome vadovas domėjosi, ką daryti .... |
|
| |||
| |||
| Pirmasis dalykus, bandykite įdiegti remontas jei tokia yra. Eikite į Start> Control Panel> Add / Remove Programs> Rasti jį sąraše, spustelėkite Pridėti / šalinti, pasirinkite Repair, jei ji turima. Jei ne, ar jūs tai padarysite ir jos vis dar neveikia, pereikite prie antrąjį variantą. Užuot pasirinkus remontas, šiuo metu pasirinkti Šalinti, o tada jau knaisioti patikrinti nerandate bet liko failus vietoje. Įdėkite diską ir vėl iš naujo. Jei dar nėra laimės grįžti ir pats arba kas nors kitas patars ką nors. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HI M8 tai, kad didnt darbo pabandyti įdiegti naujausias tvarkykles, skirtas jūsų GPU kuriuos galite rasti čia
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ir jei tos doesnt darbe (ir jūs vis dar tikrinti šioje temoje lol) pabandyti atsisiųsti ir įdiegti į žaidimą, kad turi išeiti ........... pleistrai |
|
| |||
| |||
| Citata:
|