![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir uzstādīts zvana of Duty 5 ... spēle sākas naudas .. bet kad es varu izvēlēties kampaņu un sākt to nekas nenotiek .... ekrāns paliek kā tas ir kā nekas netika izvēlēti ... I use Core 2 Quad ar 512mb NVIDIA 8.400 GeForce un XP bit64 Call of Duty 4 darbojās kā šarmu .. Please guide me par to, ko darīt .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirmās lietas vispirms izmēģināt remonts instalēt ja tas ir pieejams.
Dodieties uz Start> Control Panel> Add / Remove Programs> Find to sarakstā, noklikšķiniet uz Mainīt / noņemt un izvēlieties Remonts, ja tā ir pieejama. Ja nē, vai jūs esat veicis, tā vēl joprojām nedarbojas, pārejiet uz otro variantu. Vietā izvēloties remonts, šoreiz izvēlēties Uninstall un tad ir saknes apkārt, lai pārbaudītu, jūs nevarat atrast nevienu palikuši pāri failus jebkur. Pēc tam ievietojiet disku vēlreiz un jāpārinstalē. Ja vēl nav laime atgriezties un es vai kāds cits ieteiks kaut ko. Mana sistēma: FordyPC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HI m8 tā, ka didn't darbs mēģiniet instalēt jaunāko draiveri, lai varētu GPU kurā jūs varat atrast šeit
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| Un, ja tas doesn't darbu (un jums joprojām pat pārbaudot this thread lol) mēģināt lejupielādējot un instalējot par spēli, kas nāk no ........... ielāpi |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
![]() |
|
| Bookmarks |