![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam zainstalowany Call of Duty 5 ... Gra zaczyna się dobrze .. ale kiedy i wybierz kampanię i uruchom go nic się nie dzieje .... ekranie pozostają jak to jest jak nie został wybrany ... I użyć Core2 Quad z 512MB NVIDIA GeForce 8400 i Xp bit64 Call of Duty 4 pobiegł jak urok .. Proszę mnie o tym, co zrobić .... |
|
| |||
| |||
| Pierwsze rzeczy, spróbuj naprawy instalacji, jeśli jest dostępny. Idź do Start> Panel sterowania> Dodaj / Usuń Programy> Znajdź go na liście, kliknij przycisk Zmień / Usuń i wybrać opcję Napraw, jeśli jest to dostępne. Jeśli nie, albo zrobiłeś to i nadal jej nie działa, przejdź do drugiej opcji. Zamiast wybierania napraw, tym razem wybrać Odinstaluj, a następnie mieć wokół głównego celu sprawdzenia nie można znaleźć żadnych pozostały pliki wszędzie. Następnie włożyć dysk i ponownie zainstalować. Jeśli nadal nie szczęście wróci i ja lub ktoś inny będzie coś polecić. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HI m8 że didnt work spróbuj zainstalować najnowsze sterowniki dla GPU, które można znaleźć tu
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Oraz jeżeli doesnt pracy (i nadal jeszcze sprawdzenie tego wątku lol) próby pobrania i instalowania łatek do gry, które wychodzą ........... |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|