mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

Problema cu Call of Duty 5

Reply

Thread Tools
Old 4 iulie 2009, 00:54
Grupul de stat

Default Problema cu Call of Duty 5

Am instalat Call of Duty 5 ...

jocul începe bine .. dar cand i selectaţi campania începe şi ea nu se întâmplă nimic ....
ecran rămână aşa cum este ca nimic nu a fost ales ...

Eu folosesc un Core2 Quad cu un 512MB nvidia GeForce 8400 şi un Xp bit64

Call of Duty 4 fugit ca un farmec ..

Vă rog să-mi ghid pe ce sa fac ....
Old 4 iulie 2009, 03:00
Grupul de donator

În primul rând lucrurile în primul rând, încercaţi să o instalaţi de reparaţii, dacă este disponibil.

Du-te la Start> Control Panel> Add / Remove Programs> Găseşte-l în listă, faceţi clic pe Modificare / Eliminare şi selectaţi de reparare, în cazul în care acesta este disponibil. Dacă nu, sau de ce aţi făcut acest lucru şi încă nu funcţionează, proceda la cea de-a doua opţiune.

În loc de a alege de reparare, de această dată alege Uninstall, apoi au o rădăcină în jur, pentru a verifica nu puteţi găsi orice stânga peste fişierele oriunde.

Apoi, introduceţi discul din nou şi să reinstalaţi.

Dacă încă nu noroc întors şi eu sau altcineva va recomanda ceva.
Old 7 iulie 2009, 04:56
Grupul de donator

HI M8 didnt lucru care-l încercaţi instalarea de cele mai recente drivere pentru GPU pe care o puteţi găsi aici

Un computer, o dată la mine bate joc de şah
Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box.

Sistemul meu: redden137

Procesor (e):
AMD Opteron 165 o / c
Plăci de bază:
asus a8n SLI Deluxe
Memorie RAM:
2GB pirat xms pc3200 platium
Placă grafică (e):
8800gts o / c
Placă de sunet:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (e):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (e):
1x Sony DVD RAM drive 1xphillips DV
Cauza / PSU:
700w moduler PSU
Răcire:
aer
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Sistem de operare (e):
XP Pro
Old 9 iulie 2009, 13:38
Grupul de donator

Şi în cazul în care doesnt 'locul de muncă (şi de ce sunt în continuare chiar şi de verificare a acestui thread lol) încercaţi descărcarea şi instalarea de patch-uri pentru jocul pe care au iesit ...........
Old 12 iulie 2009, 18:32
Noile state Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
În primul rând lucrurile în primul rând, încercaţi să o instalaţi de reparaţii, dacă este disponibil.

Du-te la Start> Control Panel> Add / Remove Programs> Găseşte-l în listă, faceţi clic pe Modificare / Eliminare şi selectaţi de reparare, în cazul în care acesta este disponibil. Dacă nu, sau de ce aţi făcut acest lucru şi încă nu funcţionează, proceda la cea de-a doua opţiune.

În loc de a alege de reparare, de această dată alege Uninstall, apoi au o rădăcină în jur, pentru a verifica nu puteţi găsi orice stânga peste fişierele oriunde.

Apoi, introduceţi discul din nou şi să reinstalaţi.

Dacă încă nu noroc întors şi eu sau altcineva va recomanda ceva.
Aproape că am avut aceeaşi problemă, dar o metodă ca cea de mai sus fix problema mea.
Reply

Register

Marcaje