![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am instalat Call of Duty 5 ... jocul începe bine .. dar cand i selectaţi campania începe şi ea nu se întâmplă nimic .... ecran rămână aşa cum este ca nimic nu a fost ales ... Eu folosesc un Core2 Quad cu un 512MB nvidia GeForce 8400 şi un Xp bit64 Call of Duty 4 fugit ca un farmec .. Vă rog să-mi ghid pe ce sa fac .... |
|
| |||
| |||
| În primul rând lucrurile în primul rând, încercaţi să o instalaţi de reparaţii, dacă este disponibil. Du-te la Start> Control Panel> Add / Remove Programs> Găseşte-l în listă, faceţi clic pe Modificare / Eliminare şi selectaţi de reparare, în cazul în care acesta este disponibil. Dacă nu, sau de ce aţi făcut acest lucru şi încă nu funcţionează, proceda la cea de-a doua opţiune. În loc de a alege de reparare, de această dată alege Uninstall, apoi au o rădăcină în jur, pentru a verifica nu puteţi găsi orice stânga peste fişierele oriunde. Apoi, introduceţi discul din nou şi să reinstalaţi. Dacă încă nu noroc întors şi eu sau altcineva va recomanda ceva. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HI M8 didnt lucru care-l încercaţi instalarea de cele mai recente drivere pentru GPU pe care o puteţi găsi aici
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Şi în cazul în care doesnt 'locul de muncă (şi de ce sunt în continuare chiar şi de verificare a acestui thread lol) încercaţi descărcarea şi instalarea de patch-uri pentru jocul pe care au iesit ........... |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
![]() |
|
| Marcaje |