![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nainstaloval som Call of Duty 5 ... Hra začína pokutu .. ale když jsem vyberte kampaň a začať ju nič nestane .... obrazovky zostávajú ako je to, ako by sa nič bol vybraný ... Používám Core2 Quad s 512mb nVidia GeForce 8400 a XP bit64 Call of Duty 4 běžel ako amulet .. Prosím sprievodca mi, čo mám robiť .... |
|
| |||
| |||
| Prvé vecí, prvý, skúste inštaláciu opráv, ak sú k dispozícii. Prejdite na Štart> Ovládací panel> Pridať alebo odstrániť programy> Nájdete ju v zozname, kliknite na tlačidlo Zmeniť alebo odstrániť a vyberte opravu, ak je k dispozícii. Ak nie, alebo ste to urobil a jeho ešte stále nefunguje, pokračujte na druhú možnosť. Namiesto výberu Opraviť túto chvíľu zvoliť Odinštalovať a potom mať root okolo kontrolovať nemôžete nájsť akúkoľvek zbyly súbory kdekoľvek. Potom vložte disk znovu a znovu nainštalovať. Ak ešte žiadny šťastie prišiel naspäť a já alebo niekto iný bude odporúčať niečo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HI M8, že didnt práce skúste inštaláciu najnovšie ovládače grafických čipov, ktoré môžete nájsť tady
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| A ak to doesnt 'práce (a tie sú stále ešte kontrolu tohto vlákno lol) skúste stiahnuť a nainštalovať záplaty pre hru, ktoré majú vyjsť ........... |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Call of Duty 5 Problem | imgachu | PC a herné konzoly | 1 | 8 júna 2009 17:36 |
| Lägga Call of Duty 5 | hitman0042 | PC a herné konzoly | 3 | 8. decembra 2008 09:43 |
| Call of Duty 4 | džungľa-bhoy | PC a herné konzoly | 6 | 29. decembra 2007 17:35 |
| Direct X pre Call of Duty 2 | pidge | PC a herné konzoly | 5 | 7. októbra 2007 14:03 |
| Call of Duty 2 | swordude | PC a herné konzoly | 2 | 21. októbra 2006 10:12 |
| Thread Tools | |
| |