![]() |
|
| |||
| |||
| Ben görevi 5 arama yüklü ... oyun ama güzel .. başlar Ben kampanyayı seçin ve hiçbir başlangıç olur .... Ekran seçildi olarak hiçbir şey gibi kalır ... Bir 512MB NVIDIA GeForce 8400 ve Xp bit64 ile Core2 Quad kullanmak Call of Duty 4 bir cazibe gibi .. koştum Lütfen ne .... bunun nasıl yapılacağını bana yol |
|
| |||
| |||
| Ilk şey, bir eğer onarım yüklemek deneyin ilk. Başlangıç Git> Denetim Masası> Program Ekle / Kaldır> listesinde, değiştirmek Find it / çıkarın ve Onarım seçin, eğer kullanılabilir. Eğer değilse, ya da bu ve hala, ikinci seçenek devam çalışmıyor yaptık. Bunun yerine Onarım seçerek, bu kez ve sonra Kaldır'ı seçerseniz herhangi bir dosya üzerinde herhangi bir yere sol bulamıyorum kontrol etmek için yaklaşık bir kök var. Sonra tekrar disk yerleştirin ve yeniden yükleyin. Eğer hala bir şans geri geliyor ve ben veya başka biri bir şey tavsiye eder. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HI M8 o didnt work hangi bulabilirsiniz sizin GPU için en son sürücüleri yüklemeyi deneyin burada
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ve eğer bu doesnt 'iş (ve hala daha) Bu Konuyu lol kontrol indirme ve ........... çıkıp var Oyun için yamalar yükleyerek deneyin |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
![]() |
|
| Bookmarks |