![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я встановив Call Of Duty 5 ... Гра починається штрафу .. але коли я вибрати кампанію і почати його нічого не відбувається .... екран залишається без змін, як нічого не обрали ... Я використовую Core 2 Quad з 512MB NVIDIA GeForce 8400 і Xp bit64 Call Of Duty 4 побіг як шарм .. Прохання направити мене, що робити .... |
|
| |||
| |||
| Насамперед, спробуйте встановлення ремонту, якщо доступна. У меню "Пуск> Панель керування> Установка й видалення програм> знайдіть його у списку, натисніть кнопку Змінити / Видалити та виберіть ремонт, якщо це доступно. Якщо ні, чи ви це зробили і все ще не працює, переходимо до другого варіанту. Замість вибору ремонту, на цей раз виберіть Видалити, а потім кореневу навколо, щоб перевірити ви не можете знайти усю решту файлами в будь-якому місці. Потім вставте диск знову і знову. Якщо все ще не пощастило повернутися і я або хто-небудь буде рекомендувати щось. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HI M8, що didn't роботи спробуйте встановити останню версію драйверів для вашої графічної які ви можете знайти тут
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| І якщо це doesn't 'працювати (і ви ще навіть перевірка цієї теми LOL), спробуйте завантажити та встановити патч для ігор, які вийшли ........... |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|