менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Проблема з Call Of Duty 5

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 липня 2009, 00:54
Член групи

Я встановив Call Of Duty 5 ...

Гра починається штрафу .. але коли я вибрати кампанію і почати його нічого не відбувається ....
екран залишається без змін, як нічого не обрали ...

Я використовую Core 2 Quad з 512MB NVIDIA GeForce 8400 і Xp bit64

Call Of Duty 4 побіг як шарм ..

Прохання направити мене, що робити ....
Old 4 липня 2009, 03:00
Донор групи

Насамперед, спробуйте встановлення ремонту, якщо доступна.

У меню "Пуск> Панель керування> Установка й видалення програм> знайдіть його у списку, натисніть кнопку Змінити / Видалити та виберіть ремонт, якщо це доступно. Якщо ні, чи ви це зробили і все ще не працює, переходимо до другого варіанту.

Замість вибору ремонту, на цей раз виберіть Видалити, а потім кореневу навколо, щоб перевірити ви не можете знайти усю решту файлами в будь-якому місці.

Потім вставте диск знову і знову.

Якщо все ще не пощастило повернутися і я або хто-небудь буде рекомендувати щось.
Old 7 липня 2009, 04:56
Донор групи

HI M8, що didn't роботи спробуйте встановити останню версію драйверів для вашої графічної які ви можете знайти тут

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Old 9 липня 2009, 13:38
Донор групи

І якщо це doesn't 'працювати (і ви ще навіть перевірка цієї теми LOL), спробуйте завантажити та встановити патч для ігор, які вийшли ...........
Old 12 липня 2009, 18:32
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав 4D (Fordy (Форд) Оллі View Post
Насамперед, спробуйте встановлення ремонту, якщо доступна.

У меню "Пуск> Панель керування> Установка й видалення програм> знайдіть його у списку, натисніть кнопку Змінити / Видалити та виберіть ремонт, якщо це доступно. Якщо ні, чи ви це зробили і все ще не працює, переходимо до другого варіанту.

Замість вибору ремонту, на цей раз виберіть Видалити, а потім кореневу навколо, щоб перевірити ви не можете знайти усю решту файлами в будь-якому місці.

Потім вставте диск знову і знову.

Якщо все ще не пощастило повернутися і я або хто-небудь буде рекомендувати щось.
Я майже була та ж проблема, але метод, як один вище фіксована моя проблема.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.