![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| ми пънк другар навик работа, аз арго anygame игра, която изисква то както и да изритат след около 3 мин. се присъединят към сървъра със съобщение "Craiig punkbuster ритна играч" Craiig "(на 0 минути) ... ОГРАНИЧАВАНЕ: комуникационна услуга недостатъчност: PukBsterB.exe initialization неуспешно." също така, когато се изтегли pbsvc.exe аз арго завършите инсталирането Проверка на потребител е администратор OK Проверка Администратор привилегии OK Откриване служба за контрол мениджър OK Търсене на PnkBstrA Няма намерени -- OK Добив PnkBstrA услуга OK Проверка на автентичността услуга ГРЕШКА тогава, когато тя и излизане на съобщение ... "ВНИМАНИЕ: Услугата е * не * инсталиран. пънк Бъстър няма да функционират правилно, без тази услуга |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmmm http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php опитайте redownloading го от тук причината тя започва ви от игрите е, че ПК isn't обновени
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Опитах се, че .. много пъти той ме удари, защото punkbusterB.exe isn't работни го hink |
|
| |||
| |||
| 1. Отидете на проекта от Run 2, в Run въведете services.msc 3. Превъртете надолу и потърсете PnkBstr А и Б 4. Уверете се, че те казват започнете, ако не и правото кликнете върху нея и ще позволи тя да start.You може също така да щракнете върху имота и да го пуска автоматично.
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| Попаднали на тази страница, докато бях с Google, за да реши този ПК същия проблем. Най-накрая го да го направи - ето как. - Реших, че pbsvc трябва да се използва някакъв вид сертификати за да потвърдим здраво с PB сървъри. А като се върнах, имаше проблеми с моята certs. - Проверих сертификат, и като видя - DOH! - Всичко на MS корен сертификати "невалиден." -- http://support.microsoft.com/kb/555374 - Това беше моя фиксира. ПК работи сега. :) - Има очевидно цяло кораб причини тази грешка може да излезе. Това е само един от многото възможни фиксира. Успех. (Мразя ПК. Уф. Аз винаги имат проблеми с нова игра, благодарение на ПК.: () |