![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| my punk Buster zvyklý pracovat, i cant anygame hrát, že to vyžaduje Jak jsem si kopl po asi 3 minuty připojení k serveru se zprávou "Craiig punkbuster hráč kopl 'Craiig' (pro 0 minut) ... OMEZENÍ: komunikační služby selhání: PukBsterB.exe inicializace selhala." i když i stáhnout pbsvc.exe i cant dokončení instalace Kontrola je uživatel Administrátor OK Kontrola oprávněním správce OK Otevírací Service Control Manager OK Hledání PnkBstrA Žádné Nalezeno -- OK Extrahuji PnkBstrA služby OK Ověření pravosti služby ERROR poté, kdy u výjezdu je vzkaz ... "VAROVÁNÍ: Tato služba byla * ne * nainstalován. Punk Buster nebude správně fungovat, aniž by tato služba |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmmm http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php redownloading zkuste to zde důvodu, že byste z kopy hry je, že PB isnt aktualizováno
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| vyzkoušeli, že .. Mnoho krát kope mě to, protože punkbusterB.exe isnt pracovní ji Hink |
|
| |||
| |||
| 1. Přejít na začátek, než spustit 2, zadejte příkaz services.msc spuštění 3. Přejděte dolů a hledejte PnkBstr A a B 4. ujistěte se, že začal říkat, ne-li pravým tlačítkem myši a umožní její start.You mohou také kliknout na vlastnosti a říct, že to spustí automaticky.
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Vrávoral na tuto stránku, když jsem pomocí Google, aby se pokusila vyřešit tento problém stejný PB. Nakonec jsem si ho udělat - zde je návod. - Myslel jsem, že pbsvc třeba používat některé typy certifikátů pro ověření bezpečně s pb serverů. A zatímco zpátky, měl jsem problémy s mým certs. - I zkontrolovat certifikát, a viděl - solmizační slabika! - Vše o MS kořenových certifikátů jsou "neplatné." -- http://support.microsoft.com/kb/555374 - To byl můj opravit. PB pracuje nyní. :) - Je to zdánlivě celek lodní důvodů této chybě může přijít. To je jen jeden z mnoha možných opravit. Hodně štěstí. (I hate PB. Ugh. Vždy jsem mít problémy s novou hru díky PB.: () |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Gateway naběhnout problém - č. TPM nebo TPM má problém | rajank | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 17. června 2009 22:35 |
| Je to ISP nebo router problém (možná i modem problém?) | amyreaney | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 10. červen 2009 17:24 |
| Thread Nástroje | |
| |