![]() |
|
| |||
| |||
| μου punk Buster wont δουλειά, i επίκλιση παίξουν anygame ότι απαιτεί όπως έχω κλώτσησε μετά από περίπου 3 λεπτά να προσχωρήσουν το διακομιστή με το μήνυμα "Craiig punkbuster παίκτης κλώτσησε" Craiig »(για 0 λεπτά) ... ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ: υπηρεσία επικοινωνίας ανεπάρκεια: PukBsterB.exe initialization failed." Επίσης, όταν κάνω λήψη pbsvc.exe θ επίκλισης ολοκληρωθεί η εγκατάσταση Έλεγχος χρήστης Administrator ΟΚ Έλεγχος Διαχειριστή ΟΚ Έναρξη Service Control Manager ΟΚ Αναζήτηση για PnkBstrA Δεν βρέθηκε -- ΟΚ Extracting PnkBstrA υπηρεσία ΟΚ Επαλήθευση γνησιότητας υπηρεσία ERROR στη συνέχεια, όταν και εξόδου είναι ένα μήνυμα ... "ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η υπηρεσία αυτή * ΔΕΝ * εγκατασταθεί. Punk Buster δεν θα λειτουργήσει σωστά χωρίς την εν λόγω υπηρεσία |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmmm http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php redownloading προσπαθήσουμε από εδώ το λόγο αυτό σας kicks off τα παιχνίδια είναι ότι PB isn't ενημέρωση
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| ότι προσπαθήσαμε .. πολλές φορές it kicks μου γιατί punkbusterB.exe isn't εργασίας που hink |
|
| |||
| |||
| 1. Πηγαίνετε να τρέχει από την έναρξη 2, στην εκτέλεση, πληκτρολογήστε services.msc 3. Μετακινηθείτε προς τα κάτω και να αναζητήσουν PnkBstr Α και Β 4. βεβαιωθείτε ότι λένε αρχίσει, αν δεν δεξί κλικ και να του επιτρέψει να start.You μπορούν επίσης να κάνουν κλικ στις ιδιότητες και πες την να τρέχει αυτόματα.
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| Stumbled μετά από αυτή τη σελίδα, ενώ ήμουν με το Google για να προσπαθήσουμε να λύσουμε αυτό το ίδιο πρόβλημα PB. Τελικά έκανε να το κάνει - να πώς. - Pbsvc σκέφτηκα ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιο είδος των πιστοποιητικών για την επικύρωση με ασφάλεια με το pb servers. Α, ενώ πίσω, είχα προβλήματα με τα δικά μου CERT. - Έλεγξα ένα πιστοποιητικό, και είδα - DOH! - Όλα τα κράτη μέλη πιστοποιητικών ρίζας είναι "άκυρο". -- http://support.microsoft.com/kb/555374 - Αυτή ήταν η δική μου λύση. PB λειτουργεί τώρα. :) - Υπάρχει προφανώς μια ολόκληρη πλοίο λόγους αυτό το λάθος μπορεί να παρουσιασθούν. Αυτό είναι ένα μόνο από τα πολλά καθορίζει δυνατόν. Καλή τύχη. (Μισώ PB. UGH. Πάντα έχει προβλήματα με ένα νέο παιχνίδι, χάρη στο PB.: () |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η δικτυακή πύλη εκκίνησης μέχρι πρόβλημα - Δεν TPM TPM ή έχει πρόβλημα | rajank | Laptops, Κινητά & PDA | 0 | 17 Ιουν 2009 22:35 |
| Είναι αυτό ένα ISP ή ένα δρομολογητή πρόβλημα (πιθανώς ακόμη και ένα modem πρόβλημα;) | amyreaney | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 10 Ιουν 2009 17:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |