![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| moj neuspjeh punk običaj raditi, ja licemjerje anygame play koji zahtijeva da kao što sam se nogama nakon oko 3 min pridruživanja poslužitelj uz poruku "Craiig punkbuster šutirali igrač 'Craiig' (za 0 minuta) ... Restriction: usluga komunikacije failure: PukBsterB.exe inicijalizacija nije ispunilo proročanstvo". i kad sam ja licemjerje preuzimanje pbsvc.exe dovršetak instalacije Provjera korisnik Administrator U redu Provjera Administrator privilegije U redu Otvaranje Service Control Manager U redu Traľenje PnkBstrA None Found -- U redu Izdvaja PnkBstrA usluga U redu Provjera autentičnosti servisa POGREŠKA onda kada je izlaz u poruci ... "UPOZORENJE: usluga je * niste * instaliran. Punk Buster neće ispravno raditi bez ovog servisa |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmmm http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php probajte redownloading ga odavde razlog da vam Kicks off igre je da nije ažuriran PB
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| pokušao da .. mnogo puta Kicks mene, jer to nije punkbusterB.exe rade to hink |
|
| |||
| |||
| 1. Go to start nego trčanje 2, tip services.msc u vožnji 3. Pomaknite se prema dolje i potražite PnkBstr A i B 4. pobrinite kažu počela, ako ne i pravo kliknite na nju i dopustili da start.You svibanj također kliknuti na svojstva i reći da se pokrenuti automatski.
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Posrnuo na ovu stranicu dok sam bio koristeći Google pokušati riješiti taj problem PB. Jeste li napokon dobiti Internet ispunjavanja - evo kako. - Nisam shvatio da pbsvc treba koristiti neke vrste uvjerenja da potvrdiš sa sigurnom PB servere. A dok je povratak sam imao problema sa mojim certs. - Ja provjeriti certifikat i ugleda - DOH! - Sve MS root certifikate su "nevažeći". -- http://support.microsoft.com/kb/555374 - Ovo je bio moj popraviti. PB radi sada. :) - Došlo je naizgled čitav boatload razloga ova greška svibanj iskrsavati. Ovo je samo jedan od mnogih mogućih popraviti. Sretno. (Mrzim PB. Ugh. Uvijek imaju problema sa novu igru zahvaljujući PB.: () |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Gateway boot up problem - Ne TPM TPM ili ima problema | rajank | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 0 | 17. lipnja 2009 22:35 |
| Je li to ISP ili ruter problem (možda čak i modem problem?) | amyreaney | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 10. lipnja 2009 17:24 |
| Thread Tools | |
| |