![]() |
|
| |||
| |||
| פאנק שלי ממזר wont עבודה, צביעות אני משחק anygame הדורש את זה כפי שאני מקבל בעט אחרי בערך 3 דקות הצטרפותו של השרת עם ההודעה "Craiig punkbuster השחקן בעט 'Craiig' (ל 0 דקות) ... הגבלה: שירות התקשורת כשל: PukBsterB.exe האתחול נכשל." גם כאשר אני מוריד pbsvc.exe אני להשלים את התקנת צביעות בדיקת המשתמש Administrator אישור בדיקת הרשאות מנהל אישור Service Control Manager פתיחה אישור מחפש PnkBstrA לא מציאה -- אישור מחלץ PnkBstrA שירות אישור שירות אימות האותנטיות שגיאה לאחר מכן, כאשר U זה לצאת הודעה ... "אזהרה:" השירות "* * לא היה מותקן. פאנק באסטר לא תפעל כראוי ללא שירות זה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmmm http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php נסה redownloading אותו מכאן הסיבה היא בעיטות אותך במשחקים, כי הוא isn't עדכון PB
|
| |||
| |||
| ניסיתי את זה .. הרבה פעמים כי לי זה בעיטות punkbusterB.exe isn't זה עובד hink |
|
| |||
| |||
| 1. לך להתחיל לרוץ יותר 2, ב להפעיל הקלד services.msc 3. גלול כלפי מטה וחפש PnkBstr A ו B 4. לוודא שהם התחילו לומר, אם זה לא בסדר לחץ ולאפשר אותו start.You עלולה גם ללחוץ על מאפיינים ותגיד את זה כדי להפעיל באופן אוטומטי.
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| עם Stumbled בדף זה בזמן שאני משתמש ב-Google על מנת לנסות לפתור בעיה זו אותה PB. אני מקבל סוף סוף עשינו את זה נעשה - הנה הסבר. - הבנתי כי pbsvc צריך להשתמש בחלק סוג של אישורים כדי לאמת את pb מאובטח עם שרתים. זמן אחורה, היו לי בעיות עם certs. - בדקתי את התעודה, וראיתי - DOH! - את כל אישורי בסיס של MS הם "לא חוקית". -- http://support.microsoft.com/kb/555374 - זה היה התיקון שלי. PB עובד עכשיו. :) - יש כנראה שלם של סיבות boatload שגיאה זו עלולה לבוא אליך. זה הוא רק אחד אפשרי לתקן רבים. בהצלחה. (אני שונא PB. איכס. תמיד יש לי בעיות עם משחק חדשים הודות PB.: () |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Gateway אתחול של הבעיה - לא tpm או tpm יש בעיה | rajank | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 0 | -17 יוני 2009 22:35 |
| האם זה של ספק האינטרנט או בנתב הבעיה (יתכן גם מודם הבעיה?) | amyreaney | רישות, מודמים & VoIP | 0 | -10 יוני 2009 17:24 |
| שרשרת כלים | |
| |