![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano Punk Buster įpratęs dirbti, i cant play anygame, kad to reikalauja Kaip gauti pradėta maždaug po 3 min prisijungti prie serverio su pranešimu "Craiig punkbuster spirti grotuvas" Craiig "(už 0 minučių) ... apribojimą: paslaugos komunikacijos nepakankamumas: PukBsterB.exe initialization failed." pat, kai atsisiųsti pbsvc.exe i cant baigti diegti Tikrinimas vartotojas yra administratorius Gerai Tikrinimas administratorius Gerai Atidarymo Service Control Manager Gerai Ieškoma PnkBstrA Nieko nerasta -- Gerai Gavyba PnkBstrA paslaugos Gerai Tikrinamas paslaugų autentiškumas KLAIDA tada, kai išvykimo ir jo pranešimą ... "Warning: The service was * ne * įdiegta. Punk Buster tinkamai neveiks be šios tarnybos |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmmm http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php pabandykite paimti iš naujo iš čia priežasties kicks off Jūs žaidimai yra tai, kad PB forget atnaujinta
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| stengėsi, kad .. daug kartų jis man nemalonus, nes punkbusterB.exe forget darbo jis hink |
|
| |||
| |||
| 1. Grįžti į pradžią, nei paleisti 2, tipo, services.msc 3. Pereikite ir ieškoti PnkBstr ir B 4. įsitikinkite, kad jie sako, prasidėjo, jei ne dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite jį ir leiskite jam start.You taip pat gali paspausti savybes ir pasakyk jam paleisti automatiškai.
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Szarpnęły šį puslapį, o aš naudoju Google ir pabandyti išspręsti tą pačią PB problema. Aš pagaliau padarė get it done - Štai kaip. - Man atrodė, kad pbsvc reikia naudoti tam tipui patvirtinti sertifikatai saugiai PB serverių. O atgal, aš turėjau problemų su mano certs. - Aš tikrinamas sertifikatą, ir pamačiau - DOH! - Visos MS šakniniai sertifikatai yra "neteisingas". -- http://support.microsoft.com/kb/555374 - Tai buvo mano fix. PB veikia dabar. :) - Yra, matyt visai boatload priežasčių ši klaida gali sugalvoti. Tai tik vienas iš galimų nustatyti daugelio. Sėkmės. (I hate PB. Ugh. Man visada kyla problemų su naujojo žaidimo dėka PB.: () |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vartai boot problema - Nr TPM ar TPM yra problema | rajank | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 0 | Birželis 17, 2009 22:35 |
| Tai ISP arba router problema (galbūt net modemo problema?) | amyreaney | Networking, Modems & VoIP | 0 | Birželis 10, 2009 17:24 |
| Temos įrankiai | |
| |