![]() |
|
| |||
| |||
| mans punk Buster paradis darbu, i cant play anygame, ka to pieprasa kā man iestājās pēc apmēram 3 min iestāšanās servera ar ziņojumu "Craiig punkbuster kicked player 'Craiig' (for 0 minutes) ... ierobežojums: pakalpojumu komunikācijas mazspēja: PukBsterB.exe inicializācija neizdevās." arī tad, kad lejupielādēt pbsvc.exe i cant pabeigt instalēšanu Pārbaude lietotājs Administrator OK Pārbaudīt administratora privilēģijas OK Opening Service Control Manager OK Meklēt PnkBstrA Nav atrasts -- OK Ieguves PnkBstrA dienests OK Pārbaudot pakalpojumu autentiskumu ERROR tad, kad u izietu to ziņu ... "WARNING: pakalpojums * NOT * uzstādīta. Punk Buster nedarbosies pareizi bez šo pakalpojumu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmmm http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php izmēģināt redownloading to no šejienes iemesla dēļ tā kicks jūs pie spēles ir tas, ka PB isn't updated
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| mēģinājis, .. daudzas reizes tas sitieni mani, jo punkbusterB.exe isnt working to hink |
|
| |||
| |||
| 1. Go to palaišanas, nekā skaitīt 2, kas darbojas tips services.msc 3. Ritiniet uz leju un meklējiet PnkBstr un B 4. jāpārliecinās, ka viņi saka, sāk, ja tā nav tiesības uz to un ļaut tam start.You var arī noklikšķināt uz īpašībām un pateikt to palaist automātiski.
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| Nokļuvis šajā lapā, bet es, izmantojot Google, lai mēģinātu atrisināt šo pašu PB problēmu. Es beidzot bija GET IT DONE "- lūk, kā. - Es sapratu, ka pbsvc ir jāizmanto kaut kāda veida sertifikātu, lai apstiprinātu droši ar pb serveriem. Kamēr atpakaļ, man bija problēmas ar savu CERT. - Es pārbaudīt sertifikātu, un redzēju - DOH! - Visi MS root sertifikāti "spēkā neesošs". -- http://support.microsoft.com/kb/555374 - Šī bija mana fiksēt. PB darbus tagad. :) - Ir acīmredzami visa boatload iemesli šī kļūda var nākt klajā. Tas ir tikai viens no iespējamiem noteikt no daudziem. Labu veiksmi. (I hate PB. Ugh. Man vienmēr ir problēmas ar jaunu spēli, pateicoties PB.: () |