![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| mój punk buster wont pracy, i cant play anygame, że wymaga to jak mogę uzyskać kopać po około 3 min łączenia z serwerem z komunikatem "Craiig punkbuster kicked player" Craiig "(na 0 minut) ... OGRANICZENIE: usługi komunikacji awarii: PukBsterB.exe inicjalizacja nie powiodła się." także wtedy, gdy mogę pobrać pbsvc.exe i cant dokończyć instalowanie Sprawdzanie użytkownika Administrator OK Sprawdzanie uprawnień administratora OK Otwarcie Service Control Manager OK Szukanie Nie znaleziono PnkBstrA -- OK Wypakowywanie PnkBstrA usługi OK Sprawdzanie autentyczności usługi ERROR wtedy, gdy u wyjścia z niego wiadomości ... "UWAGA: Usługa nie została * * zainstalowany. Punk Buster nie będzie działać poprawnie bez tej usługi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmmm http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php spróbuj ponownie pobrać go tutaj powodem jest to kicks off gry jest to, że PB isnt aktualizacja
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| próbował że .. wiele razy kicks mnie to, ponieważ punkbusterB.exe isnt pracy w hink |
|
| |||
| |||
| 1. Przejdź do początku niż uruchomić 2, w uruchom wpisz services.msc 3. Przewiń w dół i poszukaj PnkBstr A i B 4. upewnij się, że rozpoczęła się powiedzieć, jeśli nie kliknij je prawym przyciskiem myszy i pozwolić mu start.You może również kliknąć na właściwości i poinformować go uruchomić się automatycznie.
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| |||
| |||
| Potknięty na tej stronie, a ja was za pomocą Google i spróbować rozwiązać ten problem PB. I wreszcie zrobił dostać ono wykonane - oto jak to zrobić. - Wyobraziłem pbsvc że trzeba korzystać z niektórych rodzajów certyfikatów, aby potwierdzić bezpiecznie z pb serwerów. A jednocześnie z powrotem, miałem problemy z moim certyfikatów. - Sprawdziłem świadectwa i zobaczył - DOH! - Wszystkie państwa członkowskie certyfikatów głównych są "nieważne". -- http://support.microsoft.com/kb/555374 - To było moje poprawki. PB działa teraz. :) - Istnieje najwyraźniej całości boatload powodów tego błędu może mieć maksymalnie. Jest to tylko jeden z wielu możliwych naprawić. Powodzenia. (I hate PB. UGH. I zawsze mają problemy z nową grę dzięki PB.: () |
![]() |
|