![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Punk Buster obiceiul meu de muncă, i cant juca anygame care o cere M-am lovit ca după aproximativ 3 minute de a adera la server cu mesajul "Craiig punkbuster lovit player" Craiig "(pentru 0 minute) ... LIMITAREA: servicii de comunicare eşec: PukBsterB.exe initializare a eşuat." De asemenea, atunci când i download pbsvc.exe i cant finaliza instalarea Verificarea utilizatorului este administrator OK Verificarea privilegii de administrator OK Deschiderea Service Control Manager OK Căutarea PnkBstrA None Found -- OK Extragerea PnkBstrA serviciu OK Verificarea autenticităţii serviciu EROARE atunci când u ieşire este un mesaj ... "Avertisment: Acest serviciu a fost * Nu * instalat. Punk Buster nu va funcţiona corect fără acest serviciu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmmm http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php redownloading încercaţi să-l de aici motivul pentru care ea te-a turnat lovituri de jocuri este că PB isnt actualizata
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| că a încercat .. de multe ori lovituri de mine, pentru că acesta punkbusterB.exe isnt lucru este hink |
|
| |||
| |||
| 1. Du-te pentru a începe să ruleze decât 2, în rula tip services.msc 3. Derulaţi în jos şi căutaţi PnkBstr A şi B 4. asiguraţi-vă că au început să spun, dacă nu click dreapta pe ea şi lăsaţi-l să se start.You poate, de asemenea, faceţi clic pe proprietăţi şi spune să se execute automat.
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| |||
| |||
| Stumbled pe această pagină în timp ce am fost, folosind Google pentru a încerca să rezolve această problemă acelaşi PB. În final, am făcut-o face - iată cum. - Mi-am închipuit că pbsvc are nevoie pentru a utiliza anumite tipuri de certificate pentru a valida în siguranţă cu pb servere. Un timp in urma, am avut probleme cu certs mea. - Am verificat un certificat, şi am văzut - DOH! - Tot de la MS sunt certificate rădăcină "invalid." -- http://support.microsoft.com/kb/555374 - Asta mi-a fost aranjat. PB lucrează acum. :) - Nu-i se pare un întreg nava de motive această eroare poate veni. Aceasta este doar una din posibilele repara multe. Succes. (Nu-mi place PB. Ugh. Mereu am avea probleme cu un joc nou, datorită PB.: () |
![]() |
|
| Marcaje |