![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| my punk Buster zvyknutý pracovať, i cant anygame hrať, že to vyžaduje Ako som si kopl po asi 3 minúty pripojenie k serveru so správou "Craiig punkbuster hráč kopl 'Craiig' (pre 0 minút) ... OBMEDZENIA: komunikačné služby zlyhanie: PukBsterB.exe inicializácia zlyhala." aj keď aj stiahnuť pbsvc.exe i cant dokončení inštalácie Kontrola je používateľ Administrátor OK Kontrola povereniami správcu OK Otváracie Service Control Manager OK Hľadanie PnkBstrA Žiadne Nájdeno -- OK Extrahujú PnkBstrA služby OK Overenie pravosti služby ERROR potom, keď u výjazdu je odkaz ... "UPOZORNENIE: Táto služba bola * ne * nainštalovaný. Punk Buster nebude správne fungovať bez toho, aby táto služba |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmmm http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php redownloading skúste to tu dôvodu, že by ste z kopy hry je, že PB isnt zaktualizovaný
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| vyskúšali, že .. Mnoho krát kope ma to, pretože punkbusterB.exe isnt pracovnej ju Hink |
|
| |||
| |||
| 1. Prejsť na začiatok, ako spustiť 2, zadajte príkaz services.msc spustení 3. Prejdite nadol a hľadajte PnkBstrA A a B 4. uistite sa, že začal hovoriť, ne-li pravým tlačidlom myši a umožní jej start.You môžu tiež kliknúť na vlastnosti a povedať, že to spustí automaticky.
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| Vrávoral na túto stránku, keď som pomocou Google, aby sa pokúsila vyriešiť tento problém rovnaký PB. Nakoniec som si ho urobiť - tu je návod. - Myslel som, že pbsvc potrebné používať niektoré typy certifikátov pre overenie bezpečne s pb serverov. A zatiaľ čo staré, mal som problémy s mojím certs. - I skontrolovať osvedčenie, a videl - solmizační slabiky! - Všetko o MS koreňových certifikátov sú "neplatný." -- http://support.microsoft.com/kb/555374 - To bol môj opraviť. PB pracuje teraz. :) - Je to zdanlivo celok lodnej dôvodov tejto chybe môže prísť. To je len jeden z mnohých možných opraviť. Veľa šťastia. (I hate PB. Ugh. Vždy som mať problémy s novú hru vďaka PB.: () |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Gateway naběhnout problém - č TPM alebo TPM má problém | rajank | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 17. júna 2009 22:35 |
| Je to ISP alebo router problém (možno aj modem problém?) | amyreaney | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 10. jún 2009 17:24 |
| Thread Tools | |
| |