![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| мој неуспех пунк обичај да раде, ја лицемјерје аныгаме плаы који захтева да као што сам се ногама након око 3 мин придруживања сервер уз поруку "Цраииг пункбустер шутирали играч 'Цраииг' (за 0 минута) ... Рестрицтион: услуга комуникације фаилуре: ПукБстерБ.ексе покретања није испунило пророчанство". и кад сам ја лицемјерје скидати пбсвц.ексе завршетке инсталације Провјера корисник Администратор У реду Провјера Администратор привилегије У реду Отварање Сервице Цонтрол Манагер У реду Трал̌ење ПнкБстрА Ноне Фоунд -- У реду Издваја ПнкБстрА услуга У реду Провера аутентичности сервиса ГРЕШКА онда када је излаз у поруци ... "УПОЗОРЕЊЕ: услуга је * нисте * инсталиран. Пунк Бустер неће исправно радити без овог сервиса |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хххммм хттп://ууу.евенбаланце.цом/индекс.пхп?паге=пбсетуп.пхп пробајте редоунлоадинг га одавде разлог да вам Кицкс офф игре је да није ажуриран ПБ
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| покушао да .. много пута Кицкс мене, јер то није пункбустерБ.ексе раде то хинк |
|
| |||
| |||
| 1. Го то старт него трчање 2, тип сервицес.мсц у вожњи 3. Померите се на доле и потражите ПнкБстр А и Б 4. побрините кажу почела, ако не и право кликните на њу и дозволили да старт.Ыоу мај такође кликнути на својства и рећи да се покрене аутоматски.
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| Посрнуо на ову страницу док сам био помоћу Гоогле покушати да реши тај проблем ПБ. Јесте ли напокон добити то испуњавања - ево како. - Нисам схватио да пбсвц треба да користе неке врсте увјерења да потврдиш са сигурном ПБ сервере. А док је повратак сам имао проблема са мојим цертс. - Ја проверити сертификат и угледа - ДОХ! - Све МС роот сертификате су "неважећи". -- хттп://суппорт.мицрософт.цом/кб/555374 - Ово је био мој поправити. ПБ ради сада. :) - Дошло је наизглед читав боатлоад разлога ова грешка мај појавити. Ово је само један од многих могућих поправити. Сретно. (Мрзим ПБ. Угх. Увек имају проблема са нову игру захваљујући ПБ.: () |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Гатеуаы боот уп проблем - Не ТПМ ТПМ или има проблема | рајанк | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 0 | 17. јуна 2009 22:35 |
| Да ли је то ИСП или рутери проблем (можда чак и модем проблем?) | амыреанеы | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 10. јуна 2009 17:24 |
| Тхреад Тоолс | |
| |