![]() |
|
| |||
| |||
| benim serseri herif alışkanlık iş, bu gerektirir i cant oynamak anygame Ben sunucu katılan yaklaşık 3 dakika sonra başladı almak Mesajı "Craiig punkbuster ile Craiig '0 (dakika) ... Restriksiyon: servis iletişim hatası: PukBsterB.exe başlatım oyuncu' başarısız başladı." da ne zaman i pbsvc.exe tam cant yükleme yüklemeyi Kullanıcı kontrol administrator Tamam Kontrol Yönetici ayrıcalıkları Tamam Açılış Hizmet Denetim Yöneticisi Tamam PnkBstrA Yok Bulunamadı aranıyor -- Tamam PnkBstrA servis Extracting Tamam Doğruladığınız servis orijinal HATA sonra bir mesaj bu çıkış U ... "UYARI: Bu servis * NOT *. Punk Buster doğru bu hizmet ile faaliyet not yüklendiğini |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmmm http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php Burada da redownloading deneyin bu oyun size başladı nedeni bu PB isnt güncellenir
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| denedim .. bu birçok kez çünkü punkbusterB.exe isnt bu hink çalışma bana başladı |
|
| |||
| |||
| 1. Çalıştırmak daha başlangıç git 2 in services.msc yazın çalıştırmak 3. Aşağı doğru gidin ve PnkBstr A ve B arayın 4. onlar başladı söylüyorlar emin, ve start.You için izin eğer sağ tıklama yapabilir özellikleri de tıklayın ve otomatik olarak çalıştırmak için bunu söylerim.
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| |||
| |||
| Ben denemek ve aynı PB sorunu çözmek Google'ı kullanarak bu sayfanın üzerine stumbled. Sonunda bunu yapmak yaptı - Buraya nasıl. - O pbsvc ihtiyaçlarını güvenli bir PB sunucuları ile doğrulamak için sertifikaları bazı türü kullanmaya karar verdik. Bir süre önce, benim certs ile ilgili sorunlar vardı. - Ben, bir sertifika kontrol ve - DOH gördüm! - Tüm MS kök sertifikalarının "geçersiz." -- http://support.microsoft.com/kb/555374 - Bu benim düzeltmek oldu. PB şimdi çalışıyor. :) - İşte görünüşte bu hata kadar gelebilir nedeni bir bütün boatload's. Bu çok adil bir düzeltmenin mümkün olduğunu. Iyi şanslar. (I PB nefret ediyorum. Ugh. Hep PB yeni bir oyun sayesinde sorunları var.: () |