![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| My Punk Buster не спрацюють, я нахиляє грати anygame, що вимагає як я отримую ногами приблизно через 3 хв приєднання до сервера з повідомленням "Craiig PunkBuster ногами гравця" Craiig '(для 0 хвилин) ... обмеження: провал послуги зв'язку: PukBsterB.exe ініціалізація не вдалася. " Також, коли я скачував pbsvc.exe Я нахиляє завершити установку Перевірка користувачем Адміністратор OK Перевірка прав адміністратора OK Відкриття Service Control Manager OK Пошук PnkBstrA Тим не знайдено -- OK Витяг PnkBstrA послуги OK Вказівки щодо справжності послуги ПОМИЛКА потім, коли біля виходу його повідомлення ... "УВАГА: сервіз * НЕ * встановлені. Punk Buster не буде працювати правильно без цієї служби |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmmm http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php спробуйте redownloading звідси чомусь ноги вас від ігор є те, що хіба PB оновлений
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| пробував .. багато разів його ноги мене, тому що punkbusterB.exe хіба це робочі Hink |
|
| |||
| |||
| 1. Перейти на ніж почати працювати 2, в Виконати, введіть services.msc 3. Прокрутіть вниз і знайдіть PnkBstr А і Б 4. переконайтеся, що вони почали говорити, якщо не правою кнопкою миші і дозволити йому start.You також можете натиснути на властивості і повідомити його автоматичного виконання.
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| ОБФЛОХМБУШ на цю сторінку, коли я використовую Google, щоб спробувати вирішити цю ж проблема PB. Я, нарешті, зробили це зробили отримати - ось яким чином. - Я вважав, що pbsvc необхідно використовувати деякі види сертифікатів для перевірки надійно з Pb-сервери. Через деякий час назад, я мав проблеми із сертифікатами. - Я перевірила сертифікат, і побачив - DOH! - Всі кореневих сертифікатів MS є "недійсними". -- http://support.microsoft.com/kb/555374 - Це було моє виправлення. PB працює тепер. :) - Там, як видно цілий човен причин ця помилка може виникнути. Це лише один з можливих виправити багатьох. Удачи. (Я ненавиджу PB. UGH. Я завжди виникають проблеми з новою грою завдяки PB.: () |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Шлюз завантаження проблема - не TPM або TPM має проблема | rajank | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 0 | 17 червня 2009 22:35 |
| Чи є це інтернет-провайдера або маршрутизатора завдання (можливо, навіть модем проблема?) | amyreaney | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 10 червня 2009 17:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |