![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Просто имам себе си на работа. :) Ще спаси създаден за няколко месеца и може би купя PS3 .. Всеки, който не е Sony fanboy, те всички са добри? Аз вече си един Xbox 360, така не трябва да излизат с надпис "Купи 360 са по-добре." Благодарности. |
|
| |||
| |||
| Имам един приятел, който казва му е просто скъпо-бавна версия на десктоп със сини Рей, той заяви, че 360 на графика е по-високо от това на ps3. , но не можех да кажа аз, дори не изигра ps3. арго ви наема един до теста? |
|
| |||
| |||
| АЗ имам никакъв представа .. аз ще го проучим предполагам .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако там няма никакви exclusives ви интересува, няма значение. По-голямата част от игрите, ще бъде по-платформа.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добре grphics са по-добре на 360, но ps3 преработка мощност ще плосък изложени ритъм на 360 години. което води до по-големи експлозии, по-добра рамка курс в забързаното игри, по-големи игри, повече играчи. плюс получавате bluray плеър за свободна
.Аз съм фен 360 момче и ще си купя един ps3 за готовност за моята Xbox но не можеш да отречеш от ps3 ще спечеля за една година или така. , което е тъжно. но ако искаш голям мултиплейър забавно купуват frontlines гориво на война най-големите конзола игра. 50 участници в мрежата. или компютри 64 играчи онлайн. Ако имате пари, след това купи ps3 но помня ps3 игрите са около £ 49 и Xbox от тях са около £ 39, така че ще ви върна в дългосрочен план, но това е ваше решение. Моята система: Гаднярите!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако бях, когато сте пич ID задръжте огън за получаване на ps3 точно сега, изчакайте, докато края на лятото, този, когато изключителни игри за ps3 е трябвало да излязат от, освен ако те не се държат за Коледа, или още един развитието забавяне, но за Мисля, че бъдещето на ps3 ще живея на Xbox 360, защото от своя дизайн и техно, и с blueray като стандарт ти арго наистина губят Но ако искате онлайн мултиплейър ID стик с 360, както аз мисля, DONT Sony няма да съвпадат него, мен лично аз DONT като графики от ps3, изглежда те се опитват да се твърди, 360 графики ми изглеждат по-реалистични и Терес света на големи игри навън (за разлика от PS3) за това, което я прави моя fav за сега,
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Това ми е за създаване на добри или лоши??? | Bandit4575 | Общи Хардуер Чат | 3 | 6 декември 2008 05:12 |
| Имам нужда от добри PSU | ironsferret | Случаи & Power Доставки | 5 | 31 Дек 2007 10:51 |
| Ще го годни добра | Гръмовержец | Случаи & Power Доставки | 4 | 22 ноември 2007 03:17 |
| Добра база данни? | JoFo | Офис Suites & Приложения | 1 | 2-ро октомври 2007 16:29 |
| Добър ден на всички. | prashsar | Представете Yourself Тук | 3 | 27 Юли 2007 13:48 |
| Нишка Инструменти | |
| |