![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Prostě jsem dostal práci. :) Chtěl ušetřit až za několik měsíců a možná koupit PS3 .. Každý, kdo není Sony fanboy, to je nějaký dobrý? Už majitelem Xbox 360 tak nechodí rčení "Koupit 360 jsou lepší." Díky. |
|
| |||
| |||
| Mám kamaráda, který říká své drahé je jen pomalejší verze desktopového s modrým ray, řekl na 360 to je vynikající grafikou, která ps3. ale nemohl jsem říct sám, nikdy ještě hrál ps3. převýšení vám půjčit jeden test? |
|
| |||
| |||
| Nemám tušení .. budu na tom pracovat i hádat .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud zde nejsou žádné exclusives vás zajímá, přeskočte ji. Většina zápasů se bude kříž-nástupiště.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i grphics jsou lepší o 360, ale ps3 zpracování bude moci byt z porazit 360 let. což vede k větší výbuchy, lepší rám kurz v hektické hry větší hry více hráčů. plus dostanete bluray přehrávač zdarma
.Jsem fanoušek 360 chlapce a jen koupit ps3 na stánek pro svůj Xbox ale nemůžete popřít ps3 vyhraje za rok, nebo tak. což je smutné. ale pokud chcete velké multiplayer zábavnější koupit Frontlines paliva války největší herní konzole ven. 50 hráčů online. nebo PC 64 hráčů online. Pokud máte peníze pak koupit ps3 ale pamatujte ps3 hry okolo 49 liber a xbox ty se pohybují kolem 39 liber, takže bude vám zpět v dlouhodobém horizontu, ale je to vaše rozhodnutí. Můj systém: Stíhačky!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud i vy, pokud mate id držet oheň na získání ps3 hned, počkejte, až koncem léta, to je, když se exkluzivní hry pro PS3 by měl vyjít by, pokud drží pro Xmas, nebo další rozvoj zpožděním, ale pro Myslím, že budoucnost bude ps3 přečkat Xbox 360, protože jeho konstrukce a techno, a blueray jako standardní vám převýšení opravdu ztrácejí Ale jestli chceš online multiplayer id hůl s 360 as i dont think Sony bude někdy zápas to, Já osobně i dont jako grafika z ps3, vypadá, že se snaží tvrdě na 360 grafice se mi zdá více realistické a theres světě velké hry venku (na rozdíl od ps3) pro to, které z ní dělá můj fav nyní,
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|