μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

PS3 κανένα καλό;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28 Μάρτη 2008, 11:56
Μέλος Ομάδα

Default PS3 κανένα καλό;

Απλά εγώ έχω δουλειά. :)
Θα σώσει για μερικούς μήνες και ίσως αγοράσει ένα PS3 ..
Όποιος δεν είναι Sony fanboy, είναι ένα αγαθό;
Έχω ήδη δική μια κονσόλα Xbox 360 ώστε να μην πάει λέγοντας "Αγορά 360 από όπου και αν καλύτερα."
Ευχαριστώ.
Old 28 Μάρτη 2008, 12:01
Ομάδα Δωρητών

Default PS3 κανένα καλό;

Έχω ένα φίλο που λέει του είναι απλά ένα ακριβό πιο αργή έκδοση ενός desktop με μπλε ray, είπε τα γραφικά του 360 είναι ανώτερη από αυτή του PS3. αλλά δεν θα μπορούσα να πω και εγώ, ποτέ δεν έπαιξε ακόμη και ps3.
επίκλισης μπορείτε να νοικιάσετε μία δοκιμή;
Old 28 Μάρτη 2008, 12:06
Μέλος Ομάδα

Default PS3 κανένα καλό;

Δεν έχω ιδέα .. Θα εξετάσουμε το θέμα μάλλον ..
Old 28 Μάρτη 2008, 15:01
Ομάδα Δωρητών

Default PS3 κανένα καλό;

Εάν δεν υπάρχουν αποκλειστικότητες που σας ενδιαφέρουν, να παραλείψετε αυτό. Τα περισσότερα από τα παιχνίδια θα είναι όλο το εύρος της πλατφόρμας.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 28 Μάρτη 2008, 15:08
Banned Ομάδα

Default PS3 κανένα καλό;

καλά grphics είναι καλύτερα για 360 αλλά ps3 επεξεργαστική ισχύ σκληρά θα κερδίσει το 360 του. με αποτέλεσμα μεγαλύτερες εκρήξεις, καλύτερο frame rate σε έντονους αγώνες, μεγαλύτερο παιχνίδια, περισσότερους παίκτες. καθώς και να πάρω ένα bluray player για ελεύθερη .

Είμαι οπαδός 360 αγόρι και θα αγοράσει ένα ps3 για ηρεμία μου xbox αλλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε το ps3 θα κερδίσει σε ένα χρόνο. που είναι θλιβερή. αλλά αν θέλετε μεγάλο multiplayer διασκέδαση frontlines αγοράζουν καύσιμα από τα μεγαλύτερα πολέμου κονσόλα παιχνιδιών έξω. 50 παίκτες. ή τον υπολογιστή του 64 παίκτες.

εάν έχετε τα χρήματα στη συνέχεια αγοράζουν μια ps3 αλλά θυμηθείτε ps3 παιχνίδια είναι περίπου £ 49 και Xbox αυτές είναι περίπου £ 39 γι 'αυτό που θα σας επαναφέρει σε μακροπρόθεσμη βάση, αλλά είναι δική σας απόφαση.

Το σύστημά μου: MEAN MACHINE!

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600 Pro "Ενέργεια
Motherboard:
Asus Maximus Extreme Intel X38
Μνήμες:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ GeForce 8800 Ultra SuperClocke
Κάρτα Ήχου:
SB0670 CREATIVE X-FI PCI SOUND BLAS
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda ES.2 1TB SATA-II
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
dell XPS
Ψύξη:
Arctic Cooling FREEZER 64 Pro θερμοτήτων
Network / Internet:
AOL
Monitor (ες):
19 "lcd 1080/1920p
Operating System (s):
xp
Old 28 Μάρτη 2008, 17:07
Ομάδα Δωρητών

Default PS3 κανένα καλό;

Αν θ όπου μπορείτε mate id κατέχουν φωτιά για εύρεση ps3 τώρα, περιμένετε μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού, όταν η αποκλειστική thats παιχνίδια για PS3 θα πρέπει να έχει βγει από το, αν δεν αντέχω για Χριστούγεννα, ή ακόμη μια αναπτυξιακή καθυστέρηση, αλλά για την Νομίζω ότι το μέλλον θα ps3 επιζώ το Xbox 360 λόγω του σχεδίου και techno, και με blueray ως πρότυπο σας επίκλισης πραγματικά χάσει
Αλλά αν θέλετε online multiplayer id stick με το 360 όπως i dont σκέφτονται Sony θα ταιριάζουν ποτέ αυτό,
i dont μένα προσωπικά, όπως και τα γραφικά από το ps3, μοιάζει να προσπαθούν σκληρά, τα 360 γραφικών μου φαίνεται πιο ρεαλιστικό και Theres ένα κόσμο μεγάλη παιχνίδια εκεί (σε αντίθεση με το ps3) για το οποίο το καθιστά fav μου για τώρα,

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Αυτό είναι το set-up καλό ή κακό;;; Bandit4575 Γενική Συζήτηση Hardware 3 6 Δεκ 2008 05:12
Χρειάζομαι ένα καλό PSU ironsferret Θήκες & Τροφοδοτικά 5 31 Δεκ. 2007 10:51
Θα ταιριάζει καλή Βροντών Θήκες & Τροφοδοτικά 4 22 Νοε 2007 03:17
Καλές βάσεις δεδομένων; JoFo Office Suites & Εφαρμογές 1 2η Οκτωβρίου 2007 16:29
Καλημέρα σε όλους. prashsar Καθιέρωση Yourself Εδώ 3 27 Ιουλ 2007 13:48
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.