![]() |
|
| |||
| |||
| Απλά εγώ έχω δουλειά. :) Θα σώσει για μερικούς μήνες και ίσως αγοράσει ένα PS3 .. Όποιος δεν είναι Sony fanboy, είναι ένα αγαθό; Έχω ήδη δική μια κονσόλα Xbox 360 ώστε να μην πάει λέγοντας "Αγορά 360 από όπου και αν καλύτερα." Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα φίλο που λέει του είναι απλά ένα ακριβό πιο αργή έκδοση ενός desktop με μπλε ray, είπε τα γραφικά του 360 είναι ανώτερη από αυτή του PS3. αλλά δεν θα μπορούσα να πω και εγώ, ποτέ δεν έπαιξε ακόμη και ps3. επίκλισης μπορείτε να νοικιάσετε μία δοκιμή; |
|
| |||
| |||
| Δεν έχω ιδέα .. Θα εξετάσουμε το θέμα μάλλον .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν δεν υπάρχουν αποκλειστικότητες που σας ενδιαφέρουν, να παραλείψετε αυτό. Τα περισσότερα από τα παιχνίδια θα είναι όλο το εύρος της πλατφόρμας.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| καλά grphics είναι καλύτερα για 360 αλλά ps3 επεξεργαστική ισχύ σκληρά θα κερδίσει το 360 του. με αποτέλεσμα μεγαλύτερες εκρήξεις, καλύτερο frame rate σε έντονους αγώνες, μεγαλύτερο παιχνίδια, περισσότερους παίκτες. καθώς και να πάρω ένα bluray player για ελεύθερη
.Είμαι οπαδός 360 αγόρι και θα αγοράσει ένα ps3 για ηρεμία μου xbox αλλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε το ps3 θα κερδίσει σε ένα χρόνο. που είναι θλιβερή. αλλά αν θέλετε μεγάλο multiplayer διασκέδαση frontlines αγοράζουν καύσιμα από τα μεγαλύτερα πολέμου κονσόλα παιχνιδιών έξω. 50 παίκτες. ή τον υπολογιστή του 64 παίκτες. εάν έχετε τα χρήματα στη συνέχεια αγοράζουν μια ps3 αλλά θυμηθείτε ps3 παιχνίδια είναι περίπου £ 49 και Xbox αυτές είναι περίπου £ 39 γι 'αυτό που θα σας επαναφέρει σε μακροπρόθεσμη βάση, αλλά είναι δική σας απόφαση. Το σύστημά μου: MEAN MACHINE!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν θ όπου μπορείτε mate id κατέχουν φωτιά για εύρεση ps3 τώρα, περιμένετε μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού, όταν η αποκλειστική thats παιχνίδια για PS3 θα πρέπει να έχει βγει από το, αν δεν αντέχω για Χριστούγεννα, ή ακόμη μια αναπτυξιακή καθυστέρηση, αλλά για την Νομίζω ότι το μέλλον θα ps3 επιζώ το Xbox 360 λόγω του σχεδίου και techno, και με blueray ως πρότυπο σας επίκλισης πραγματικά χάσει Αλλά αν θέλετε online multiplayer id stick με το 360 όπως i dont σκέφτονται Sony θα ταιριάζουν ποτέ αυτό, i dont μένα προσωπικά, όπως και τα γραφικά από το ps3, μοιάζει να προσπαθούν σκληρά, τα 360 γραφικών μου φαίνεται πιο ρεαλιστικό και Theres ένα κόσμο μεγάλη παιχνίδια εκεί (σε αντίθεση με το ps3) για το οποίο το καθιστά fav μου για τώρα,
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αυτό είναι το set-up καλό ή κακό;;; | Bandit4575 | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 6 Δεκ 2008 05:12 |
| Χρειάζομαι ένα καλό PSU | ironsferret | Θήκες & Τροφοδοτικά | 5 | 31 Δεκ. 2007 10:51 |
| Θα ταιριάζει καλή | Βροντών | Θήκες & Τροφοδοτικά | 4 | 22 Νοε 2007 03:17 |
| Καλές βάσεις δεδομένων; | JoFo | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 2η Οκτωβρίου 2007 16:29 |
| Καλημέρα σε όλους. | prashsar | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 3 | 27 Ιουλ 2007 13:48 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |