![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Samo ja sam dobio posao. :) Gonna ste se za par mjeseci i mozda kupiti PS3 .. Svatko tko nije Sony fanboy, jesu oni bilo koji dobar? Ja već vlastiti Xbox 360 pa ne ide govoreći: "Kupite 360 they're bolje." Hvala. |
|
| |||
| |||
| Imam prijatelja koji kaže njegov je samo skupo sporiji verziju stolnog računala s plavom zraka, on je rekao 360's grafika je nadređeni koji ps3. ali ne bih mogao reći mene, nikad još igrao ps3. cant li unajmiti jedan test? |
|
| |||
| |||
| Ja nemam pojma .. ja ću gledati na to mislim .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako postoje bilo kakve exclusives nije stalo do vas, preskočite ga. Većina igara bit će prijeći-platforma.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobro grphics su bolji na 360, ali ps3 će procesorskom snagom ravna se tući 360's. dovelo do većih eksplozija, bolje frame rate u igrama jektičav, većih igara, više igrača. plus dobivate bluray player besplatno
.Ja sam navijač 360 dječaka i da će samo kupiti ps3 za stalak za moj Xbox ali ne možete poricati PS3 će osvojiti na godinu dana ili tako. što je tužno. ali ako želite veliki multiplayer zabavu borbenoj liniji kupiti gorivo rata najveći konzole igra out. 50 igrača online. ili PC-a 64 igrača online. Ako imate novaca onda kupiti ps3 ali zapamti PS3 igre su oko £ 49 Xbox i one su oko £ 39 tako da će vam postaviti natrag na duže staze, ali je svoju odluku. My System: Mean STROJ!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ja u kojoj ste mate id držite na vatri uzimajući ps3 odmah, pričekajte do kraja ljeta, kada je taj ekskluzivne igre za ps3 treba imati po izaći, osim ako ih držite van za Božić ili kašnjenje razvoj još jednog, ali za Mislim da je budućnost ps3 će nadživjeti Xbox 360 zbog svog dizajna i techno, i s vama kao standardni blueray cant stvarno izgubiti Ali ako želite online multiplayer id stick sa 360 kao ja dont misliti Sony će ikada odgovarati njega, meni osobno, ja dont poput grafiku PS3, izgleda kao da pokušaju tvrdih, 360 grafika mi izgledaju realnije i theres svijet velikih igara vani (za razliku od ps3) za to što ga čini moj fav za sada,
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ovo je moj set-up dobri ili loši? | Bandit4575 | General Hardware Chat | 3 | 6. prosinac 2008 05:12 |
| Treba mi dobar PSU | ironsferret | Cases & Power Supplies | 5 | 31. prosinac 2007 10:51 |
| Hoće li stati dobar | Gromovnik | Cases & Power Supplies | 4 | 22. studeni 2007 03:17 |
| Dobra baza podataka? | JoFo | Office & Applications | 1 | 2 listopad 2007 16:29 |
| Dobar dan svima. | prashsar | Uvesti Yourself Ovdje | 3 | 27. srpnja 2007 13:48 |
| Thread Tools | |
| |