![]() |
|
| |||
| |||
| יש רק את עצמי עבודה. :) הולך לשמור על כמה חודשים ואולי לקנות PS3 .. מי אינו Sony fanboy, הם כל טוב? אני כבר הבעלים של Xbox 360, כך לא הולך להגיד "קנה 360 הם טובים יותר." תודה. |
|
| |||
| |||
| יש לי חברה מי אומר את זה רק לאט יותר יקר גירסה של שולחן העבודה עם Blue ray, הוא אמר כי הוא 360 של גרפיקה מעולה לזה של PS3. אבל לא יכולתי לומר לעצמי, אף פעם לא שיחק PS3. צביעות לך להשכיר אחד כדי לבדוק? |
|
| |||
| |||
| אין לי מושג .. אני יהיה לבדוק את זה אני מניח .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אין כל exclusives החשובים לך, דלג על זה. רוב המשחקים יהיו cross-platform.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן grphics טובים ב 360 אבל PS3 יהיה כוח עיבוד בכל הכח להכות את של 360. וכתוצאה מכך פיצוצים גדולים יותר, טוב יותר מסגרת שיעור קדחתני משחקים, משחקים יותר גדולים, יותר שחקנים. בנוסף אתה מקבל bluray שחקן בחינם
.אני מעריץ של 360 ילד ו רק לקנות PS3 עבור לעמוד שלי Xbox אבל אתה לא יכול להכחיש את PS3 יהיה לזכות בעוד שנה בערך. וזה עצוב. אבל אם אתה רוצה לקנות כיף גדול מרובי frontlines דלק המלחמה הגדול ביותר של קונסולת המשחקים החוצה. 50 שחקנים באינטרנט. או ה-PC של 64 שחקנים באינטרנט. אם יש לך את הכסף אז לקנות PS3 אבל זכור PS3 משחקים הם בסביבות £ 49 ו Xbox אלו הן בסביבות £ 39, כך שהוא יהיה להגדיר אותך בחזרה בסופו של דבר אבל זה ההחלטה שלך. המערכת שלי: התכוונת Machine!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אני מזהה היכן אתה חבר להחזיק באש על מקבל PS3 עכשיו, חכה עד סוף הקיץ, זה כאשר משחקים בלעדיים ל PS3 צריך לבוא על ידי, אלא אם הם מחזיקים את חג המולד עבור החוצה, או עוד התפתחות עיכוב, אבל עבור בעתיד אני חושב PS3 יהיה לחיות את Xbox 360 בגלל העיצוב שלה ושל טכנו, ועם blueray כפי שאתה רגיל לשפע באמת לאבד אבל אם אתה רוצה מקוונים מרובי מזהה את המקל עם 360 כפי שאני חושב dont Sony להתאים אותו אי פעם, dont לי באופן אישי אני אוהב את הגרפיקה של PS3, נראה כאילו הם מנסים קשה, על 360 גרפיקה נראה לי יותר מציאותי ו theres עולם גדול של משחקים בחוץ (בניגוד PS3) בשביל זה מה שעושה את זה fav שלי לעת עתה,
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| זוהי ההגדרה שלי טוב או רע? | Bandit4575 | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 6 דצמבר 2008 05:12 |
| אני צריכה טובה PSU | ironsferret | מקרים & ספקי כוח | 5 | 31 דצמבר 2007 10:51 |
| האם היא בכושר טוב | Thunderer | מקרים & ספקי כוח | 4 | 22 נובמבר 2007 03:17 |
| מאגרי מידע טוב? | JoFo | חבילות Office & Applications | 1 | 2nd אוקטובר 2007 16:29 |
| יום טוב לכולם. | prashsar | ואציג את עצמך כאן | 3 | -27 יולי 2007 13:48 |
| שרשרת כלים | |
| |