![]() |
|
| |||
| |||
| Tikko ieguva sev darbu. :) Gonna sakrāt par pāris mēnešiem, un varbūt nopirkt PS3 .. Ikviens, kas nav Sony fanboy, tie ir kādas labas? Es jau savu Xbox 360, lai neiet sakot "Buy 360 viņi labāk." Pateicība. |
|
| |||
| |||
| Man ir draugs, kurš saka viņa ir tikai dārgs lēnāks versija desktop ar zilu staru, viņš teica 360 grafikas ir pārāka, ka PS3. bet es nevaru teikt sev, nekad pat spēlēja PS3. cant jūs iret pārbaudīt? |
|
| |||
| |||
| Man nav ne jausmas .. Es izpētīt tas i guess .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja tajā nav exclusives jums rūp, izlaidiet to. Lielākā daļa no spēles tiks pāri platformu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| labi grphics ir vairāk par 360, bet PS3 apstrādes jauda būs dzīvoklis ārpus beat 360. rezultātā lielāki sprādzieni, labāku kadru nomaiņas ātrums ir drudžains spēles, lielāks spēles, vairāk spēlētājiem. plus jums Bluray atskaņotāju bezmaksas
.i am 360 ventilatoru zēns un vienīgi iegādāties PS3 par kandidēt manu xbox bet nevar noliegt PS3 uzvarēs šajā gadā, vai arī tā. kas ir skumji. bet, ja jūs vēlaties lieliem multiplayer fun pirkt frontlines degvielas kara lielākā konsole spēle out. 50 players online. vai pc ir 64 players online. ja jums ir nauda, tad pirkt PS3, bet atcerieties, PS3 spēles ir apmēram £ 49 un xbox tiem ir aptuveni GBP 39 Un tas, kas jums atpakaļ ilgākā laika posmā, bet tas ir jūsu lēmums. Mana sistēma: VIDĒJĀ MACHINE!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja es kur jūs palīgs id turēt uguni iegūt PS3 tieši tagad, pagaidiet, līdz vēlai vasarai, thats kad ekskluzīvas spēles PS3 būtu iznācis ar, ja vien tās piedāvāt out uz Ziemsvētki, vai vēl vienu attīstības kavēšanās, bet nākotnes Es domāju, ka PS3 būs pārdzīvot 360 xbox dēļ tā dizainu un tehnoloģiju, kā arī ar blueray kā standarta tu cant patiešām zaudē Bet, ja jūs vēlaties online multiplayer id stick ar 360 kā i dont domāju sony nekad saskaņo to, man personiski i dont kā no PS3 grafikas, izskatās, viņi cenšas grūti, 360 grafikas man liekas reālākas un theres pasaules lielas spēles, kas tur (atšķirībā) PS3 par to, kas padara to my fav kas tagad,
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
![]() |
|
| Bookmarks |