![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Just Got siebie pracy. :) Gonna zapisać się na kilka miesięcy, a może kupić PS3 .. Każdy, kto nie jest Sony fanboy są jakieś dobre? I już własne Xbox 360 tak nie wychodzą z napisem "Zakup 360 they're lepiej." Dzięki. |
|
| |||
| |||
| Mam znajomego, który mówi, jest jego tylko drogie wolniej wersji pulpitu z niebieskimi ray, rzekł do 360 Grafika jest lepszy od tego z PS3. ale nie mogłem sobie powiedzieć, nigdy nie odegrała PS3. cant można wynająć jeden test? |
|
| |||
| |||
| Nie mam pojęcia .. I'll look into it I guess .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli nie ma żadnych Exclusives Ciebie obchodzi, pomiń go. Większość gier będzie cross-platform.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobrze grphics lepiej na 360, ale ps3 moc będzie płasko na pokonanie 360's. w wyniku eksplozji większe, lepsze klatek na sekundę w grach gorączkowy, większy gry, więcej graczy. plus otrzymujesz bluray gracza za darmo
.I am a fan 360 chłopca i tylko kupić PS3 na stoiska dla mojego xbox ale nie można zaprzeczyć, PS3 wygra w roku lub tak. , które jest smutne. ale jeśli chcesz kupić duży wieloosobowej zabawy Frontlines Fuel of War największych konsoli w grze. 50 graczy online. lub PC 64 graczy online. jeśli masz pieniądze, a następnie kupić PS3, ale pamiętaj, PS3 Games około £ 49 i Xbox są około £ 39 więc będzie powrót na dłuższą metę, ale to jest twoja decyzja. My System: ŚREDNIA MASZYNA!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli gdzie mate id trzymaj pożaru na zdobycie ps3 teraz, poczekaj, aż późnym latem, kiedy thats wyłączne gier na PS3 powinny pochodzić przez, o ile nie posiadają obecnie dla xmas, lub jeszcze innego rozwoju opóźnienia, ale dla Myślę, że przyszłość PS3 będzie utrzymywać się Xbox 360, ponieważ jego konstrukcja i techno, i blueray jako standard you cant naprawdę stracić Ale jeśli chcesz online multiplayer id trzymać z 360 jak i dont think Sony nigdy nie pasuje to, Mnie osobiście i dont like grafiki z PS3, wygląda próby twarde, 360 grafika wydaje mi się bardziej realistyczne i theres świat wspaniałych gier tam (w odróżnieniu od PS3) na to, co sprawia, że teraz my fav,
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
![]() |
|
| Zakładki |