mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

PS3 bun?

Reply

Thread Tools
Old 28 martie 2008, 11:56
Grupul de stat

Default PS3 bun?

Doar eu am un loc de muncă. :)
O sa-ti salva până pentru câteva luni şi poate cumpăra un PS3 ..
Oricine nu este un Sony fanboy, sunt bun de ceva?
Am deja un Xbox 360 asa ca nu merge spune "Cumpăraţi un 360 acestea sunt mai bine."
Mulţumesc.
Old 28 martie 2008, 12:01
Grupul de donator

Default PS3 bun?

Am un prieten care spune lui este doar un scump lentă versiune a unui desktop cu albastru ray, a spus el la 360 de grafica este superior cu cel al PS3. dar nu aş putea spune eu, nici nu a jucat un PS3.
cant inchiriezi o la test?
Old 28 martie 2008, 12:06
Grupul de stat

Default PS3 bun?

Nu am nici o idee .. voi uita la ea cred ..
Old 28 martie 2008, 15:01
Grupul de donator

Default PS3 bun?

Dacă nu există exclusives pasă de tine, sari peste el. Cea mai mare parte a jocurilor va fi cross-platform.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 28 martie 2008, 15:08
Banned Group

Default PS3 bun?

bine grphics sunt mai bine pe 360, dar PS3 putere de procesare va bate în plină viteză de 360. care rezultă în mai mari explozii, mai bine în cadrul rata tuberculos jocuri, mai mare de jocuri, mai mulţi jucători. plus ai bluray player gratuit .

Sunt un fan 360 băiat şi va cumpăra un PS3 doar pentru un stand pentru meu xbox dar nu se poate nega PS3 va câştiga într-un an sau cam asa ceva. care este trist. dar dacă vrei mare multiplayer distractiv cumpăra combustibil frontului de razboi cel mai mare joc de consolă. 50 jucatori online. sau PC-ul de 64 jucatori online.

Dacă aveţi banii apoi cumpăr un PS3 dar amintesc PS3 jocuri sunt în jur de £ 49 şi xbox cele sunt în jur de £ 39 asa ca va stabili de tine, pe termen lung, dar este decizia ta.

Sistemul meu: Însemna MASINA!

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad Q6600 Pro "Energie
Plăci de bază:
Asus Maximus Extreme Intel X38
Memorie RAM:
OCZ 4GB (2x2GB) PC2-8000C5
Placă grafică (e):
EVGA GeForce 8800 Ultra SuperClocke
Placă de sunet:
CREATIVE SB0670 X-FI PCI SOUND Blas
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda ES.2 1TB SATA-II
Optical Drive (e):
Cauza / PSU:
Dell XPS
Răcire:
Răcire Arctic Freezer 64 Pro incalzeste
Network / Internet:
AOL
Monitor (e):
19 "LCD 1080/1920p
Sistem de operare (e):
xp
Old 28 martie 2008, 17:07
Grupul de donator

Default PS3 bun?

Dacă am de unde aţi colega id ţineţi pe foc obţinerea unei PS3 acum, aşteptaţi până târziu de vară, când thats exclusiv de jocuri pentru PS3 ar fi trebuit să ies afară de, cu excepţia cazului în care le deţin în afară de Crăciun, sau încă o întârziere de dezvoltare, dar şi pentru Cred că în viitorul PS3 va dura mai mult decât de Xbox 360, pentru că de la design şi tehnologie, precum şi cu blueray ca standard tine cant foarte pierde
Dar dacă vrei online multiplayer id stick cu 360 cred ca i dont Sony va mai potrivi-o,
mine personal i dont ca grafica de la PS3, se pare ca ei incearca sa greu, 360 de grafica pentru a-mi pare mai realistă şi theres-o lume de mare jocuri acolo (spre deosebire de PS3) pentru el, ceea ce face mea fav de acum,

Un computer, o dată la mine bate joc de şah
Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box.

Sistemul meu: redden137

Procesor (e):
AMD Opteron 165 o / c
Plăci de bază:
asus a8n SLI Deluxe
Memorie RAM:
2GB pirat xms pc3200 platium
Placă grafică (e):
8800gts o / c
Placă de sunet:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (e):