![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Jednoducho som dostal prácu. :) Chcel ušetriť až za niekoľko mesiacov a možno kúpiť PS3 .. Každý, kto nie je Sony fanboy, to je nejaký dobrý? Už majiteľom Xbox 360 tak nechodí rčení "Kúpiť 360 sú lepšie." Vďaka. |
|
| |||
| |||
| Mám kamaráta, ktorý hovorí svoje drahé je len pomalší verzia Desktop s modrým ray, povedal na 360 to je vynikajúcou grafikou, ktorá ps3. ale nemohol som povedať sám, nikdy ešte hral ps3. prevýšenia vám požičať jeden test? |
|
| |||
| |||
| Nemám tušenie .. budem na tom pracovať aj hádať .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak tu nie sú žiadne exclusives vás zaujíma, preskočte ju. Väčšina zápasov sa bude kríž-nástupišťa.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i grphics sú lepší o 360, ale ps3 spracovanie bude môcť byt z poraziť 360 rokov. čo vedie k väčšej výbuchy, lepší rám kurz v hektickej hry väčšiu hry pre viacerých hráčov. plus dostanete BluRay prehrávač zadarmo
.Som fanúšik 360 chlapcov a len kúpiť ps3 na stánok pre svoj Xbox ale nemôžete poprieť ps3 vyhrá za rok, alebo tak. čo je smutné. ale ak chcete veľké multiplayer zábavnejšie kúpiť Frontlines paliva vojny najväčšie herné konzoly von. 50 hráčov online. alebo PC 64 hráčov online. Ak máte peniaze potom kúpiť ps3 ale pamätajte ps3 hry okolo 49 libier a xbox tie sa pohybujú okolo 39 libier, takže bude vám naspäť v dlhodobom horizonte, ale je to vaše rozhodnutie. Môj systém: Stíhačky!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak aj vy, ak mate id držať oheň na získanie ps3 hneď, počkajte, až koncom leta, to je, keď sa exkluzívne hry pre PS3 by mal vyjsť by, ak drží pre Xmas, alebo ďalší rozvoj oneskorením, ale pre myslím, že budúcnosť bude ps3 prečkať Xbox 360, pretože jeho konštrukcia a techno, a BlueRay ako štandardný vám prevýšenia naozaj strácajú Ale jestli chceš online multiplayer id palicu s 360 as i dont think Sony bude niekedy zápas to, Ja osobne i dont ako grafika z ps3, vyzerá, že sa snaží tvrdo na 360 grafike sa mi zdá viac realistické a Theres svete veľké hry vonku (na rozdiel od ps3) pre to, ktoré z nej robí môj fav teraz,
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| To je môj set-až dobré alebo zlé? | Bandit4575 | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 6. december 2008 05:12 |
| Potrebujem dobrý PSU | ironsferret | Prípady & Napájacie zdroje | 5 | 31. decembra 2007 10:51 |
| Bude to dobrý zapadajú | Hromobijca | Prípady & Napájacie zdroje | 4 | 22. novembra 2007 03:17 |
| Dobrý databáz? | JoFo | Office & Aplikácie | 1 | 2. októbra 2007 16:29 |
| Dobrý deň všetkým. | prashsar | Predstavte Yourself Tu | 3 | 27. júl 2007 13:48 |
| Thread Tools | |
| |