![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Само ја сам добио посао. :) Гонна сте се за пар месеци и мозда купити пс3 .. Свако ко није Соны фанбоы, јесу они било који добар? Ја већ сопствени Ксбокс 360 па не иде говорећи: "Купите 360 тхеы'ре боље." Хвала. |
|
| |||
| |||
| Имам пријатеља који каже његов је само скупо спорији верзију Вашег рачунара са плавом ваздуха, он је рекао 360'с графика је надређени који пс3. али не бих могао рећи мене, никад још играо пс3. цант ли унајмити један тест? |
|
| |||
| |||
| Ја немам појма .. ја ћу гледати на то мислим .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако постоје било какве ексцлусивес није стало до вас, прескочите га. Већина игара бит ће прећи-платформа.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добро грпхицс су бољи на 360, али пс3 ће процесорска снагом равна се тући 360'с. довело до већих експлозија, боље фраме рате у играма јектичав, већих игара, више играча. плус добијате блураы плаыер бесплатно
.Ја сам навијач 360 дечака и да ће само купити пс3 за сталак за мој Ксбокс али не можете порицати пс3 ће освојити на годину дана или тако. што је тужно. али ако желите велики Мултиплаыер забаву борбеној линији купити гориво рата највећи конзоле игра оут. 50 играча онлине. или ПЦ-а 64 играча онлине. Ако имате новаца онда купити пс3 али запамти пс3 игре су око 49 £ Ксбокс и оне су око £ 39 тако да ће вам поставити назад на дуже стазе, али је своју одлуку. Мы Сыстем: Меан МАШИНА!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако ја у којој сте мате ид држите на ватри узимајући пс3 одмах, сачекајте до краја љета, када је тај ексклузивне игре за пс3 треба да имају по изаћи, осим ако их држите ван за Божић или кашњење развој још једног, али за Мислим да је будућност пс3 ће наџивјети Ксбокс 360 због свог дизајна и тецхно, и са вама као стандардни блуераы цант стварно изгубити Али ако желите онлине Мултиплаыер ид стицк са 360 као ја донт мислити Соны ће икада одговарати њега, мени лично, ја донт сличан графику пс3, изгледа као да покушају тврдих, 360 графика ми изгледају реалније и Тхереса свет великих игара вани (за разлику од пс3) за то што га чини мој фав за сада,
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ово је мој сет-уп добри или лоши? | Бандит4575 | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 6 децембар 2008 05:12 |
| Треба ми добар псу | иронсферрет | Цасес & Поуер Супплиес | 5 | 31 децембар 2007 10:51 |
| Хоће ли стати добар | Громовник | Цасес & Поуер Супплиес | 4 | 22 новембар 2007 03:17 |
| Добра база података? | ЈоФо | Оффице & Апплицатионс | 1 | 2 октобар 2007 16:29 |
| Добар дан свима. | прасхсар | Увести Ыоурселф Овде | 3 | 27. јула 2007 13:48 |
| Тхреад Тоолс | |
| |