![]() |
|
| |||
| |||
| Sadece kendime bir iş buldum. :) Olacak birkaç ay ve kaydedebilirsiniz belki PS3 satın .. Onlar iyi olan herkes bir Sony fanboy değilse nedir? Zaten bir Xbox 360 Bunu söyleyerek gitmek değil kendi "bir 360 daha iyi olduğunuzda satın alın." Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Kim onun mavi ışını ile masaüstü sadece pahalı yavaş versiyonu olduğunu söyledi bir arkadaşım var, o 360's grafik bu ps3 için üstün olduğunu söyledi. ama, hatta bir ps3 oynanması asla kendimi söylemiyeceğim olabilir. bir test etmek için kira cant? |
|
| |||
| |||
| Hiç bir fikrim yok .. bunu bir ben .. tahmin edersiniz bak |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer sen, bu atlamak bakım herhangi bir Exclusives değildir. Oyunların çoğu çapraz olacak platformu.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iyi grphics 360 daha iyi ama ps3 işlem gücü sabit bıraktı üzere olan 360's. büyük patlamalar heyecanlı oyunlar, büyük oyunlar, daha fazla oyuncu olarak, daha iyi bir kare elde. artı sizin için bir bluray oynatıcı almak ücretsiz
.Bir 360 hayranı çocuk ve AM sadece Xbox için bir stand için bir PS3 satın alacak ancak bir yıl içinde yeniden kazanacak PS3 inkar edemez. hangi sıkıcıdır. ama eğer büyük çok eğlenceli satın savaş yakıt en büyük oyun konsolu dışarı Frontlines istiyorum. 50 oyuncu var. veya PC'nin 64 oyuncu var. Eğer böyle bir para bir PS3 satın ama ps3 oyunları hatırlıyorum böylece uzun vadede geri koyacaktır ancak karar £ 49 ve Xbox olanları yaklaşık 39 YTL civarında vardır. Benim Sistemi: MAKİNASI Mean!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer ben burada dostum artık PS3 doğru almak ateş tutun, geç yaz kadar bekleyin, id takdirde dışarı Xmas veya başka bir gelişme gecikme uzatmak zaman ps3 için özel oyunlar tarafından gelmeliydin, şu ama için Gelecekte ben tasarımı ve teknoloji nedeniyle Xbox 360 uzun yaşamak olacak, PS3 düşünüyorum ve blueray ile gerçekten kaybetmek standart cant olarak But I dont olarak danin hiç bu maçı düşünüyorum Eğer 360 ile online çoklu kimliği kalmak istiyorum gibi sabit için, 360 grafik için daha gerçekçi görünüyor denemek ve orada büyük oyunların bir dünya Theres (aksine PS3) için, artık bu benim favori yapan ps3 gelen grafik gibi yaz Kişisel dont, görünüyor
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
![]() |
|
| Bookmarks |