![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Просто отримав собі роботу. :) Gonna накопичити за пару місяців і, можливо, купити PS3 .. Той, хто не є Fanboy Sony, вони будь-якого доброго? Я вже власну Xbox 360, тому не Відразу кажу "Купити 360 вони краще". Спасибо. |
|
| |||
| |||
| У мене є друг, який говорить, що його просто дорогим повільними версія робочого столу з Blue Ray, він сказав, що 360 графіку вище, ніж PS3. але я не міг сказати собі, ніколи не грав PS3. Не можете орендувати один для тестування? |
|
| |||
| |||
| Я не знаю .. я буду дивитися в нього .. Я думаю, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо немає ніяких ексклюзивів піклується про вас, пропустіть його. Більшість ігор буде крос-платформних.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| grphics а краще на 360, а PS3 обчислювальна потужність буде Flat Out Beat 360. в результаті чого великі вибухи, краще частота кадрів в суєті ігор, великі ігри, більше гравців. Плюс ви отримаєте BluRay Player безкоштовно
.Я вентилятор 360 хлопчика і будуть купувати тільки для PS3 відстоювати свою Xbox але ви не можете заперечувати PS3 переможе на рік або близько того. що сумно. але якщо ви хочете купити великі багатокористувацькі весело фронт паливом війни велика консоль з гри. 50 гравців онлайн. або 64 шт гравців онлайн. Якщо у вас є гроші, то купити PS3, але пам'ятайте PS3 Ігри близько £ 49 і Xbox з них близько £ 39, щоб він встановить вам назад в довгостроковій перспективі, але це Ваше рішення. Моя система: Костолом!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо я де ви Mate ID утримувати вогонь після отримання PS3 прямо зараз, чекати до кінця літа, які вам ексклюзивні ігри для PS3 має вийти шляхом, якщо вони протриматися Out For Xmas, або ще одна затримка розвитку, а й для майбутньому, я думаю, що PS3 буде пережити Xbox 360 через свого дизайну і техно, і з BlueRay як стандартні нахиляє ви дійсно втратите Але якщо ви хочете розрахована на багато користувачів онлайн ID палицю з 360, як я думаю, Dont Sony ніколи не відповідають його, Мені особисто я не влаштовує графіка з PS3, виглядає як спроба жорсткого, 360 графічних мені здається більш реалістичним і Тереза Світ великих ігор там (на відміну від PS3) для неї, що робить його обраного мене тепер,
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Це моя настройка Добре це чи погано?? | Bandit4575 | Генеральний обладнання чат | 3 | 6 грудня 2008 05:12 |
| Мені потрібен хороший блок живлення | ironsferret | Справа & блоки живлення | 5 | 31 грудня 2007 10:51 |
| Чи буде він хорошим Fit | Громовержець | Справа & блоки живлення | 4 | 22 листопада 2007 03:17 |
| Добре баз даних? | JoFo | Office Suites & Застосування | 1 | 2 жовтня 2007 16:29 |
| Гарний день для всіх. | prashsar | Тут Introduce Yourself | 3 | 27 липня 2007 13:48 |
| Різьба Інструменти | |
| |