по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

PS3 струва около $ 600 долара!

Reply

Нишка Инструменти
Old 21 октомври 2006, 07:28
Член Група

Default PS3 струва около $ 600 долара!

Не мога да повярвам, че новата PS3 ще бъде освободен с цена $ 600 САЩ таг! Дали са луди! $ 600 за конзола система е просто глупава. От това, което чувам, че е propriatary сини Ray DVD технология, която се причинява от цената да бъде толкова висока. Мисля, че Sony просто самите цени на пазара те веднъж собственост!
Old 21 октомври 2006, 07:47
Член Група

Съгласен съм, мисля, че това е начин да се скъпи, но никога не по-малко ще получите глупаци, които ще плати "отгоре" цена таг, просто защото те трябва да имат най-новите & голям.
Old 21 октомври 2006, 09:15
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Jade
Съгласен съм, мисля, че това е начин да се скъпи, но никога не по-малко ще получите глупаци, които ще плати "отгоре" цена таг, просто защото те трябва да имат най-новите & голям.
Да сте винаги ще има техно главата, че групата, която винаги ще плащат най-долар за последните Gadgets но реалността е, че те не са достатъчно голям пазарен сегмент да се направи или спирачка една конзола система.

Трябва да се обжалва пред маси и маси просто няма да похарчите $ 600!
Old 21 октомври 2006, 09:58
Член Група

Съгласен съм, затова се надяваме, че цената няма капка доста бързо след началото дата, така че тя повече жалби средния купувач. Тъй като няма начин аз отивам да плати толкова много, дори ако трябва да се изчака 6 месеца + за цената да падне.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
229 долара DOWN THE изтичане! ashaiba Общи Хардуер Чат 10 11 Март 2009 13:36
Колко струва на енергийните разходи на компютър, който ... браво Случаи & Power Доставки 7 12 Jan 2009 13:37
Има ли някакви Nintendo Wii е за 250 долара Чад R PC & конзолата Gaming 6 2-ро Апр 2007 04:27
Колко струва един Nintendo Wii струва? cayla212 PC & конзолата Gaming 2 31 Март 2007 03:32
Цена на недвижим SEO експерт? Кобалт Уеб дизайн, Хостинг & SEO 1 21 Окт 2006 16:41
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc