μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

PS3 με κόστος περίπου $ 600 δολάρια!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Οκτώβρη 2006, 07:28
Μέλος Ομάδα

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το νέο PS3 θα κυκλοφορήσει με 600 δολάρια ΗΠΑ τιμή! Είναι τρελό! 600 δολάρια για μία κονσόλα συστήματος είναι απλά ηλίθιο. Από ό, τι ακούω είναι το μπλε propriatary ray DVD τεχνολογίας που προκαλεί η τιμή να είναι τόσο υψηλές. Νομίζω ότι η Sony μόλις τιμές τους σε μια αγορά που κάποτε ανήκε!
Old 21 Οκτώβρη 2006, 07:47
Μέλος Ομάδα

Συμφωνώ, νομίζω ότι είναι τρόπος για να δαπανηρή, αλλά ποτέ δεν το λιγότερο θα έχετε την ανόητοι που θα καταβάλει η «αρχή" τιμή, μόνο και μόνο επειδή πρέπει να έχει την τελευταία και μεγαλύτερη.
Old 21 Οκτώβρη 2006, 09:15
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Jade
Συμφωνώ, νομίζω ότι είναι τρόπος για να δαπανηρή, αλλά ποτέ δεν το λιγότερο θα έχετε την ανόητοι που θα καταβάλει η «αρχή" τιμή, μόνο και μόνο επειδή πρέπει να έχει την τελευταία και μεγαλύτερη.
Ναι πάντα θα έχετε το κεφάλι τεχνολογίας ομάδα που πάντα θα πληρώσουν δολάριο αρχή για την τελευταία gadgets, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν είναι αρκετά μεγάλο τμήμα της αγοράς για την πραγματοποίηση ή μια κονσόλα του συστήματος πέδησης.

Θα πρέπει να απευθύνω έκκληση προς τις μάζες και οι μάζες που απλώς δεν θα δαπανήσει $ 600!
Old 21 Οκτώβρη 2006, 09:58
Μέλος Ομάδα

Συμφωνώ, έτσι ελπίζουμε ότι οι τιμές θα μειωθούν αρκετά γρήγορα μετά την έναρξή του σήμερα, έτσι ώστε να προσφυγές περισσότερο τον μέσο αγοραστή. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει τρόπος θα ήθελα πολύ να πληρώσει ότι ακόμη και αν πρέπει να περιμένουν 6 μήνες + για να μειωθεί η τιμή.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.