manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

PS3 da košta oko $ 600 dolara!

Reply

Thread Tools
Old 21. listopad 2006, 07:28
Member Group

Ne mogu vjerovati da novi PS3 je idući u biti pušten s $ 600 US Cijena tag! Jesu li oni ludi! 600 $ za konzolu sustav je samo običan glupo. Od ono što čujem da je to plava propriatary DVD-ray tehnologiju koja uzrokuje cijena biti tako visoka. Mislim da Sony samo sebe cijeni od tržišne oni jednom u vlasništvu!
Old 21. listopad 2006, 07:47
Member Group

Slažem se mislim da je to način da se skupe, ali nikad manje ćete dobiti ludi koji će platiti 'vrh' tag cijenu, samo zato što moraju imati najnoviji i najveći.
Old 21. listopad 2006, 09:15
Member Group

Quote:
Originally Posted by Jade
Slažem se mislim da je to način da se skupe, ali nikad manje ćete dobiti ludi koji će platiti 'vrh' tag cijenu, samo zato što moraju imati najnoviji i najveći.
Da li će uvijek imati taj tech voditeljica grupe koja će uvijek plaćati dolar za top najnovije gadgete, ali stvarnost je da nisu dovoljno veliki tržišni segment za upućivanje ili kočnica konzola sustava.

Morate se žalba masa i samo masa neće potrošiti 600 $!
Old 21. listopad 2006, 09:58
Member Group

Slažem se, tako da će se, nadamo se i pad cijena prilično brzo nakon njegova lansirati datum, tako da se žalbe više prosječni kupac. Kao što ne postoji način ću platiti toliko, čak i ako sam čekati 6 mjesec + za cijenu padati.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.