mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

PS3, kad kainuos apie $ 600 dolerių!

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 21, 2006, 07:28
Narys

Default PS3, kad kainuos apie $ 600 dolerių!

Aš negaliu patikėti, kad nauja PS3 ruošiasi išleisti su 600 $ JAV kaina Tag! Jie Crazy! Už pulto sistema 600 $ yra tiesiog kvailas. From what I hear it's propriatary Blue Ray DVD technologiją, kuri kelia kaina tokia aukšta. Manau, kad Sony tik kaina sau iš rinkos, kai jie priklauso!
Old Spalis 21, 2006, 07:47
Narys

Aš sutinku Manau, kad tai yra būdas brangus, bet ne mažiau Jums bus kvailas kas mokės "iš viršaus" kaina žymeles, tik todėl, kad jie turi turėti naujausią ir didžiausią.
Old Spalis 21, 2006, 09:15
Narys

Citata:
Originally Posted by Jade
Aš sutinku Manau, kad tai yra būdas brangus, bet ne mažiau Jums bus kvailas kas mokės "iš viršaus" kaina žymeles, tik todėl, kad jie turi turėti naujausią ir didžiausią.
Taip visada buvo, kad technologijų vadovas grupėje, kuri visada moka viršų dolerio vėliau dalykėlių, bet tikrovė yra tokia, jie nėra pakankamai didelė rinkos segmente pateikti arba stabdžių sistemos konsolę.

Jums reikia kreiptis į mases, o mases tik nebus išleisti $ 600!
Old Spalis 21, 2006, 09:58
Narys

Sutinku, todėl tikiuosi kaina nukris gana greitai po jos paleidimo datos, kad jis kreipiasi daugiau vidutinis pirkėjas. Kadangi nėra jokios einu mokėti daug, kad net jeigu man teks laukti 6 mėnesių + už kainą, sumažėjimo.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
229 dolerių į kanalizaciją! ashaiba General Hardware Chat 10 Kovas 11, 2009 13:36
Kiek energijos sąnaudų PC, kad ... Bravo Cases & Power Supplies 7 12 sausis 2009 13:37
Ar yra kokių Nintendo Wii yra už 250 dolerių Chad R PC & konsolės Žaidimai 6 2 balandis 2007 04:27
Kiek Nintendo Wii kaina? cayla212 PC & konsolės Žaidimai 2 Kovas 31, 2007 03:32
Išlaidas nekilnojamojo SEO ekspertu? Kobaltas Web Design, Hosting & SEO 1 21 spalis 2006 16:41
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.