![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš negaliu patikėti, kad nauja PS3 ruošiasi išleisti su 600 $ JAV kaina Tag! Jie Crazy! Už pulto sistema 600 $ yra tiesiog kvailas. From what I hear it's propriatary Blue Ray DVD technologiją, kuri kelia kaina tokia aukšta. Manau, kad Sony tik kaina sau iš rinkos, kai jie priklauso! |
|
| |||
| |||
| Aš sutinku Manau, kad tai yra būdas brangus, bet ne mažiau Jums bus kvailas kas mokės "iš viršaus" kaina žymeles, tik todėl, kad jie turi turėti naujausią ir didžiausią. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Jums reikia kreiptis į mases, o mases tik nebus išleisti $ 600! |
|
| |||
| |||
| Sutinku, todėl tikiuosi kaina nukris gana greitai po jos paleidimo datos, kad jis kreipiasi daugiau vidutinis pirkėjas. Kadangi nėra jokios einu mokėti daug, kad net jeigu man teks laukti 6 mėnesių + už kainą, sumažėjimo. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| 229 dolerių į kanalizaciją! | ashaiba | General Hardware Chat | 10 | Kovas 11, 2009 13:36 |
| Kiek energijos sąnaudų PC, kad ... | Bravo | Cases & Power Supplies | 7 | 12 sausis 2009 13:37 |
| Ar yra kokių Nintendo Wii yra už 250 dolerių | Chad R | PC & konsolės Žaidimai | 6 | 2 balandis 2007 04:27 |
| Kiek Nintendo Wii kaina? | cayla212 | PC & konsolės Žaidimai | 2 | Kovas 31, 2007 03:32 |
| Išlaidas nekilnojamojo SEO ekspertu? | Kobaltas | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 21 spalis 2006 16:41 |
| Temos įrankiai | |
| |